Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Super 3:"Φιάσκο υποκρισίας, ξεφτίλας, ανίκανων ψωροφιλόδοξων νταλαβερτζήδων στην πλάτη του Άρη"

Σκληρή ανακοίνωση του συνδεσμου φιλάθλων του Αρη Super 3 εναντίον της διοίκησης Σκόρδα, του Μάνταλου και όλων όσων έφεραν τον ιστορικό Αρη σε αυτό το σημείο. Οι οργανωμένοι θεωρούν πως συμμετέχουν σε προαποφασισμένο πρωτάθλημα και πως η ομάδα τους έχει μείνει απροστάτευτη.
Παραστίθεται ένα απόσπασμα: "Σήμερα δυστυχώς αδέρφια όλος ο Λαός της Αρειανάρας είδε να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του ένα απίστευτα κακοφτιαγμένο φιάσκο υποκρισίας, θεατρινισμού και απόλυτης ξεφτίλας.Δυστυχώς εμείς οι 'κακοί' SUPERάδες, η μειοψηφία... με τους οποίους ο 'πρόεδρος' βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο (με το φτωχό του το μυαλό) ουρλιάζαμε ότι η Αρειανάρα μας συμμετέχει σε ένα παιχνίδι με στημένη τράπουλα, με παραγοντίσκους-μαριονέτες, που απλώς μοιράζουν τα φύλλα...

Μια ομάδα παραδομένη στις ορέξεις ανίκανων και ψωροφιλόδοξων νταλαβερτζήδων, ανθρώπων που συνέδεσαν το όνομα και τη δράση τους με την αμαρτωλή περίοδο 2004-2012. Ανθρώπων που αποδεδειγμένα ζημίωσαν (κατά δήλωση τους) την ομάδα, ανθρώπων που ταυτίστηκαν και πάλι με τον υποβιβασμό της καψούρας μας. Ανθρώπων που μπροστά στο μέλι της καρέκλας και της εξουσίας δεν διστάζουν να μετατρέψουν τον Αρη μας σε σάκο του μπόξ και σε γρανάζι του προσωπικού τους σιχαμερού σχεδίου.Επειδή όμως για εμάς ο Αρης είναι η ζωή μας, ενώ για εσάς ένα απλό μέσο λεζάντας, προβολής και καβάντζας σας ενημερώνουμε ότι το παραμύθι σας έλαβε τέλος ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ..."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα