Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθη ο Σπανός για λαθρεμπόριο πετρελαίου."Καμία σχέση", δηλώνει ο πρόεδρος του Ατρομήτου

O πρόεδρος του ομίλου πετρελαιοειδών ΕΤΕΚΑ και πρόεδρος της ομάδας του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες για μεγάλη υπόθεση λαθρεμπορίας πετρελαίου.

Στο κύκλωμα εμπλέκονται και δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι και ενημέρωναν για τα σημεία όπου θα γίνονταν έλεγχοι ποιότητας καυσίμων. Έχουν συλληφθεί επίσης ιδιοκτήτες και υπάλληλοι πρατηρίων.
Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 30 προσαγωγές, ενώ η επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Στο κύκλωμα φέρονται να εμπλέκονται ιδιοκτήτες πρατήριων, παράγοντες εταιρειών διακίνησης πετρελαίου, ακόμη και παράγοντες ποδοσφαιρικών ομάδων.

Ο Σπανός σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως καμία σχέση δεν εχει με τις κατηγορίες: "Ο κ. Γιώργος Σπανός, με την ιδιότητά του τόσο ως πρόεδρος της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΤΕΚΑ ΑΕ», εταιρεία πανελλήνιας εμβέλειας, η οποία συνεισφέρει τα μέγιστα στην Εθνική μας Οικονομία καταβάλλοντας για φόρους, τέλη και εισφορές κάθε χρόνο ποσά άνω των 300.000.00 ευρώ, απασχολεί δε προσωπικό άνω των 150 ατόμων, αλλά και με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος της «ΠΑΕ ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών 1923» δηλώνει με όλη τη δύναμη της ψυχής του και με κάθε ειλικρίνεια -προσόν το οποίο τον διακρίνει σε όλη τη ζωή του- ότι οι εναντίον του αποδιδόμενες κατηγορίες τυγχάνουν ΕΩΛΕΣ και ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ, ούτε καν τον αγγίζουν, ούτε βέβαια και την εταιρεία της οποίας προΐσταται, για αυτό το λόγο ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ και ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ στην αρμόδια Υπηρεσία Ασφαλείας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα