Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ευρωβουλευτής και ο Ζαγοράκης?

Άλλος ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου σκέφτεται σοβαρά να θέσει υποψηφιότητα για τις ευρωεκλογές. Ο λόγος για τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος υπάρχει περίπτωση να "κατέβει" στις εκλογές με τη ΝΔ.Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ πρόσφατα βρέθηκε στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά.
Στη συνάντηση αυτή ο κ. Σαμαράς πρότεινε στον Ζαγοράκη να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου (σε περίπτωση που εκλεγεί) να εκπροσωπήσει τη χώρα στη νέα Ευρωβουλή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Ζαγοράκης είχε δεχθεί πρόταση να συμμετέχει στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης που επίσης θα γίνουν τον Μάιο και σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να απαντήσει θετικά καθώς αυτή ήταν και η επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη με τον οποίο είχε συζητήσει το ενδεχόμενο. Η πρόταση για την Ευρωβουλή άλλαξε τα δεδομένα και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να απαντήσει θετικά και να μετά τον αθλητικό στίβο να δοκιμάσει τις δυνάμεις και στον στίβο της πολιτικής ακόμα και αν πρόκειται για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Ευρωβουλή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα