Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Πάτσης:"Ο Αρετόπουλος σίγουρα είναι γιατρός και συγκεκριμένα χειρούργος!"

Με τον διαιτητή της αναμέτρησης Αρετόπουλο τα έβαλε ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου Ανδρέας Πάτσης σχετικά με όσα έγιναν στο ντέρμπι του ΕΑΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο πρόεδρος της Νίκης στάθηκε συγκεκριμένα το «ντου» που έγινε στα τελευταία λεπτά, αλλά και στον ρέφερι της αναμέτρησης, τον οποίο και αποκέλσε χειρούργο!
 «Ο διαιτητής δεν είναι ότι δεν έφυγε να πάει στη φυσούνα, είναι ότι καλούσε τους παίκτες, ενώ τα επεισόδια ήταν σε εξέλιξη, να ξαναβγούν στον αγωνιστικό χώρο. Και μάλιστα έστελνε μηνύματα και μέσω του 4ου και μέσω του παρατηρητή: ''Βγείτε, ένα λεπτό θα κρατήσω τον αγώνα. Ίσα ίσα να σφυρίξω για να μην διακοπεί''. Οι παίκτες μας για να μη δώσουν συνέχεια, μέσω του γενικού αρχηγού, ξαναβγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, και βέβαια ο αγώνας κράτησε οκτώ με δέκα λεπτά ακόμα. Ο κ. Αρετόπουλος πρέπει να είναι γιατρός, φαντάζομαι, στο επάγγελμα. Νομίζω έχει ειδικότητα χειρουργού. Είναι εκπληκτικός πραγματικά», τόνισε αρχικά σε μεταμεσονύχτια εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Πάτσης, ο οποίος τη στιγμή που μιλούσε παίζονταν σε βίντεο τα επεισόδια στο ΕΑΚ, ενώ πρόσθεσε στην συνέχεια:
«Αυτός ο κύριος με το καφέ είναι πρώην παράγοντας της Γλυφάδας. Όταν έφυγε ο κ. Ρέστης φαίνεται πως βρήκε θαλπωρή σε άλλες αγκαλιές στον Βόλο. Υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες και κάποια στιγμιότυπα, που πέφτουν κάποιες φωτοβολίδες και καπνογόνα. Έχουμε παίκτη της Νίκης πεσμένο στον αγωνιστικό χώρο με καπνογόνο δίπλα του, έχουμε τον Σοϊλέδη που έδειξε μια πέτρα στον διαιτητή, ο οποίος του είπε ''προχώρα, προχώρα". Γνωρίζαμε ότι θα υπάρξει μια προσπάθεια με οποιονδήποτε τρόπο να υπάρξει διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό που ήρθε. Βλέποντας ότι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχαν σχεδιάσει, δημιουργήθηκε μια κατάσταση Eldorado, με τη συνδρομή βεβαίως του διαιτητή και των αστυνομικών δυνάμεων».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα