Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ολυμπιακός Βόλου:"Καφενείο με συνεχόμενη εύνοια ο Ηρακλής Ψαχνών!"

Μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία έχει ο Ολυμπιακός Βόλου που υπέστη την ήττα στην Εύβοια από τον Ηρακλή Ψαχνών με 1-0. Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν λόγο για «έγκλημα» εκφράζοντας παράπονα για το γκολ του Μελίσση που ακυρώθηκε στο 79ο λεπτο και χαρακτηρίζουν...καφενείο την ομάδα των Ψαχνών που σπρώχνεται από τη διαιτησία!
Η ανακοίνωση των Βολιωτών:«Το έγκλημα ήρθε μετά την Ανάσταση. Κύριοι της ΚΕΔ αν είστε ευχαριστημένοι με το σημερινό διασυρμό της Ελληνικής διαιτησίας, συγχαρητήρια. Ο διαιτητής Κομίνης από την Θεσπρωτία ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του Ολυμπιακού Βόλου που το είδε όλη η Ελλάδα. Μία απόφαση που αλλοίωσε το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα. Σε αυτή την φάση δεν θα πούμε τίποτα άλλο.

Να είστε όμως σίγουροι οτι ο Ολυμπιακός Βόλου θα επιστρέψει στην Super League γιατί έχει ομάδα, ιστορία, κόσμο και είναι ανεξάρτητος.

Υ.Γ. Εξηγήστε μας πως είναι δυνατόν αυτό το καφενείο που δεν τηρεί καν τις βασικές προϋποθέσεις της αδειοδότησης να έχει τέτοια συνεχόμενη εύνοια.

Υ.Γ.2 Εσείς που υπηρετείτε το σύστημα που χωρίς λόγο και αιτία αφάνισε τον Ολυμπιακό Βόλου σε μία νύχτα αν έχετε λίγο ήθος ήρθε η ώρα να σταματήσετε το διωγμό της ομάδας μας για δεύτερη φορά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα