Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Πάτσης:"Η Κέρκυρα ομάδα 100 φιλάθλων και 25 μπράβων!"

'Εντονα παράπονα από τη φιλοξενία της Κέρκυρας έχουν στη Νίκη Βόλου ύστερα από τον μεταξύ τους αγώνα για τη 10η αγωνιστική των πλέι οφ, με τον Ανδρέα Πάτση, μάλιστα, να κάνει λόγο για ομάδα 100 φιλάθλων και 25 μπράβων…
Μιλώντας στο Blue Star FM, ο ισχυρός άνδρας των «κυανόλευκων» δήλωσε σχετικά: «Ήταν ένα κλίμα λίγο πολύ αναμενόμενο. Έχω προλογίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, ότι όπως είναι το ποδόσφαιρο, δεν είναι άθλημα. Δεν υπάρχει το ευ αγωνίζεσθαι, δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις αυτού του καταπληκτικού θεάματος που λέγεται ποδόσφαιρο. Είναι πρωτάθλημα μπράβων. Σε όλα τα γήπεδα που έχουμε πάει, έχουμε γνωρίσει όλους μπράβους της νυχτερινής Αθήνας και των αθηναϊκών γυμναστηρίων. Κάποιοι πρόεδροι δεν πληρώνουν τους παίκτες τους, αλλά έχουν λεφτά για να μετακινούν μπράβους, με αεροπλάνα βαπόρια και αυτοκίνητα, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένα καθεστώς τρομοκρατίας, διότι πιστεύουν πως μ' αυτό τον τρόπο μπορούν να κερδίσουν τους αγώνες. Κάτι αντίστοιχο έγινε και εχθές από την μεγάλη ομάδα της Κασσιόπης, η οποία φρόντισε να δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης την ώρα που οι παίκτες μας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Οι οποίοι ήταν προφανές πως επηρεάστηκαν.
Είναι δυστύχημα για όλους μας, μία ομάδα με 100 φιλάθλους και 25 μπράβους, να αποτελεί το μεγάλο όνειρο του ελληνικού αθλητισμού, να βρίσκεται στη Σούπερ Λιγκ αύριο το πρωί. Βέβαια, αυτό εμένα δεν με απασχολεί, έχω συνηθίσει την ιδέα για το πώς διεξάγεται το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό θα πρέπει να απασχολήσει αυτούς που ηγούνται του ελληνικού ποδοσφαίρου και να αναρωτηθούν για το ποιο είναι το μέλλον αυτού του αθλήματος και αυτού του προϊόντος. Φανταστείτε πως χθες στο κρισιμότερο ματς της Κασσιόπης, οι φίλαθλοί της ήταν όλοι κι όλοι 150 άτομα.».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα