Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Έβαλε φίλαθλο που του έκανε παραηρησεις να κάνει τον προπονητή ο Σέργουντ της Τότεναμ!

Ο προπονητής της Τότεναμ Τιμ Σέργουντ είναι ένας ιδιαίτερος προπονητής. Ο τεχνικός της Τότεναμ το απέδειξε ακόμη μια φορά, αυτήν τη φορά κατά τη διάρκεια της νίκης με 3-0 επί της Άστον Βίλα., καθώς τοποθέτησε για 5 λεπτά έναν οπαδό στον πάγκο των "σπιρουνιών" για να τον αντικαταστήσει!
Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της Τότεναμ για τη σεζόν 201-14 και πιθανότατα τελευταίο δικό του στην τεχνική ηγεσία, ο Σέργουντ -και ενώ το σκορ ήταν 3-0 υπέρ της ομάδας του- κάλεσε τον Ντάνι Γκριμσντέιλ να φορέσει το σακάκι του και να καθήσει στη θέση του ως προπονητής. Κάτι που πράγματι συνέβη, έστω και για 5 λεπτά.
Ο νυν τεχνικός και για πολλά χρόνια μεγάλη δόξα της Τότεναμ στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για το περιστατικό, αναφέροντας: "Αυτό το παιδί είναι ειδικός. Σοβαρά. Κάθε εβδομάδα μου λέει τι να κάνω. Ετσι, του έδωσα την ευκαιρία να κάνει τη δουλειά μου".
Δηλώσεις έκανε και ο... έτερος προπονητής: "Για να είμαι δίκαιος με τον Σέργουντ, δεν τσακώνεται ποτέ με τους φιλάθλους. Είναι πάντα χαρούμενος όταν επικοινωνεί μαζί μας και μας κάνει να γελάμε. Του είπα να κάνει δύο αλλαγές και τις έκανε. Νικούσαμε με 3-0 και του είπα πως είναι καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσει νεαρούς παίκτες και μου είπε να κατέβω και να κάνω τον προπονητή".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα