Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Πέθανε επειδη έμεινε...άυπνος λόγω Μουντιάλ!

Μια τραγική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την Κίνα. Ένας 25χρονος άντρας από το Σούτσου, κοντά στην Σαγκάη έχασε την ζωή του λόγω αϋπνίας, επειδή δεν είχε κοιμηθεί πολλές σερί νύχτες με σκοπό να δει τους αγώνες του Mουντιάλ στη Βραζιλία. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το ειδησιογραφικό πρακτορείο "Xinhua"...
Η διαφορά ώρας που υπάρχει ανάμεσα σε Κίνα και Βραζιλία, αναγκάζει τους οπαδούς του ποδοσφαίρου στην Ασία να μένουν ξύπνιοι κατά τη διάρκεια της νύχτας για να παρακολουθήσουν ολόκληρη τη δράση στα γήπεδα της χώρας του καφέ.
Αυτός φέρεται να είναι ο λόγος που μια εβδομάδα νωρίτερα ένας 25χρονος από μία πόλη κοντά στη Σανγκάι έχασε τη ζωή του. Καθώς, σύμφωνα με όσα αναφέρονται, για δύο διαδοχικές νύχτες είδε παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στερήθηκε τον ύπνο του.
Ο άτυχος οπαδός βρέθηκε μπροστά στην τηλεόρασή του, λίγες ώρες αργότερα μετά το 5-1 της Ολλανδίας από την Ισπανία (δεν ξέρουμε εάν ήταν οπαδός των «φούριας ρόχας» και στεναχωρήθηκε από αυτό που είδε), με τους γιατρούς να επιβεβαιώνουν το θάνατό του, τονίζοντας ότι προκλήθηκε από έλλειψη ύπνου.
Οι άλλες εξηγήσεις ανέφεραν πως ο θάνατός τους οφείλεται σε καρδιακή προσβολή.
Το συγκεκριμένο περιστατικό στην Κίνα δεν είναι πρωτόγνωρο, καθώς ακόμη ένας οπαδός είχε χάσει τη ζωή του, αφού παρακολουθούσε για έντεκα σερί ημέρες κάθε αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σε Πολωνία και Ουκρανία το 2012.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα