Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Δεν κατεβαίνει Γ Εθνική η Δόξα Νέας Μανωλάδας

Δεν είναι εύκολο φια πολλές ομάδες να αγωνιστούν ούτε καν στη Γ Εθνική. Η Δόξα Μανωλάδας μετά την παραίτηση του προέδρου Λάζαρη αλλά και όλου του ΔΣ λόγω μη εξεύρεσης των απαραίτητων οικονομικών πόρων, γνωστοποίηση ότι η ομάδα δεν θα κατέβει στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Δ.Σ. της Δόξας Νέας Μανωλάδας έχοντας μεγάλη λύπη ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της Νέας Μανωλάδας για την τελευταία στάση στο όνειρο που έζησε το σωματείο με την πορεία και την συμμετοχή της ομάδας μας στη Γ' Εθνική κατηγορία.
Τελικά εν μέσω οικονομικής κρίσης δεν καταφέραμε να εξασφαλίσουμε το απαραίτητο χρηματικό ποσό, για τη σωστή λειτουργία και την αντίστοιχη παρουσία, που χρειάζεται η ομάδα. Με δεδομένο τα παραπάνω, και το καλό παρελθόν και την αξιοπιστία που χαρακτηρίζει το σωματείο μας αποφασίσαμε να μην συμμετάσχει η ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα.
Βαθιά λυπημένοι και παρόλο που δώσαμε την αγάπη και την ψυχή μας υπηρετώντας την ιστορική μας ομάδα αποχωρούμε από την διοίκηση και ελπίζουμε τα όποια λάθη έγιναν να μην επαναληφθούν.
Εκ μέρους του Δ.Σ.».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα