Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Μάλινεν:"Μια άδικη απόφαση του διαιτητή μας στερησε την πρόκριση στην Τριπολη"

Στην αποβολή του τερματοφύλακα της Ροβανιέμι Σάλγκρεν σταθηκε ο προπονητής των Φινλανδών γιούχα Μάλινεν, ο οποίος υποστήριξε πως επρόκειτο για άδικη απόφαση που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού.
Οι δηλώσεις Μάλινεν:«Ο Αστέρας έπαιξε πολύ καλά, όπως κι εμείς άλλωστε. Γενικά έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, που το ευχαριστήθηκε ο κόσμος με πολλά γκολ. Ωστόσο, θεωρώ ότι το σημείο που έκρινε την αναμέτρηση ήταν η κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακά μας. Θεωρώ πως ήταν μια άδικη απόφαση. Ήταν απόλυτα άδικο αυτό που έγινε. Αναγνωρίζω ότι ο Αστέρας έπαιξε πολύ καλά, αλλά κι εμείς δώσαμε την μάχη μας και δεν μπορώ να καταλάβω την απόφαση του διαιτητή», είπε αρχικά ο Μάλινεν.
Για το αν πίστευαν στην ανατροπή μετά το 2-0 του Αστέρα στο πρώτο μέρος και παίζοντας για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, ο τεχνικός της Ροβανιέμι απάντησε: «Και βέβαια το πιστεύαμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Γι’ αυτό αλλάξαμε και την τακτική μας στο ημίχρονο και παίξαμε πιο επιθετικά στο δεύτερο. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να το ανατρέψουμε και το καταφέραμε εν μέρει ισοφαρίζοντας σε 2-2. Αλλά ο Αστέρας μας διέψευσε στη συνέχεια με την απόδοσή του και πετυχαίνοντας ακόμα δύο γκολ που του έδωσαν την πρόκριση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα