Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Γαλανός:"Την άλλη φορά που θα παίξουν έτσι οι παίχτες του Άρη θα τους αρχίσω στα χαστούκια!"

Η βαριά ήττα από τον Καμπανιακό με 3-0 αποτελεί μάυρησελίδα στην ιστορία του Άρη και ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των Θεσσαλονικέων Γιώργος Γαλανός εμφανίστηκε έξαλλος σε ραδιοφωνική εκπομπή, προειδοποιώντας πως θα πέσουν χαστούκια σε αντίστοιχη εμφάνιση!
Απόσπασμα των δηλώσεών του:«Σίγουρα προβληματιζόμαστε. Είμαστε πολύ λίγο καιρό διοίκηση, 11 ημέρες συνολικά, επί τις ουσίας 7. Δεν κάναμε μεταγραφές και εδώ πρέπει να αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους. Αν εμείς ήμασταν νωρίτερα, θα κάναμε μεταγραφές. Τη δεδομένη στιγμή το αποτέλεσμα που φέραμε ήταν απαγορευτικό. Δεν μου άρεσε γιατί οι παίκτες ήταν ηττοπαθείς. Δεν πρόκειται να ξαναγίνει αυτό.
Δεν γίνεται να είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, να είναι καλοπληρωμένοι, γιατί τώρα δεν έχουν τη δικαιολογία ότι δεν πληρώνονται, να παίζουν έτσι με χωριά που οι άνθρωποι έχουν δεύτερες και τρίτες δουλειές. Την επόμενη φορά που θα γίνει αυτό, θα μπω στα αποδυτήρια και θα τους αρχίσω στα χαστούκια. Οποιος δεν μπορεί να φορέσει τη φανέλα του Άρη να τη βγάλει και να φύγει. Αν δεν μπορεί να το καταλάβει μόνος του θα του την βγάλω εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Αθλητικό Μetropolis o Γαλανός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα