Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Περίεργες συμφωνίες σε Μεξικό και Κολομβία η Ρεάλ και η σύνδεση με τις μεταγραφές

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ σε Μεξικό και Κολομβία φαίνεται να συνδέονται άρρηκτα με τις μεταγραφές Τσικαρίτο και Χ'αμες Ροντρίγκεζ στην βασίλισσα. Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα, την Πέμπτη (18/9) η κατασκευαστική εταιρεία έκλεισε συμφωνία ύψους 432 εκατομμυρίων ευρώ για να κατασκευάσει τέσσερα και να ανακαινίσει άλλα πέντε υδροηλεκτρικά εργοστάσια στην πόλη Τούλα του Μεξικού, τη χώρα δηλαδή από την οποία κατάγεται ο νεαρός επιθετικός.
Η ιστοσελίδα αφήνει να εννοηθεί ότι η ποδοσφαιρική συμφωνία, βοήθησε και την επιχειρηματική, ενώ αναφέρεται και στις πωλήσεις εμφανίσεων της Ρεάλ στο Μεξικό, όπου ο Τσιτσαρίτο είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.
Παράλληλα, το ESPN προχωράει ένα βήμα παραπάνω το σκεπτικό του, αναφέρονται και άλλη μια «σύμπτωση» με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Ρεάλ.
Αναφέρει, δηλαδή, ότι πριν από περίπου μια εβδομάδα ολοκληρώθηκε η συμφωνία του Πέρεθ για την ανάληψη του έργου ενός αυτοκινητόδρομου στην Κολομβία, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη από τον Ιούνιο.
Και, φυσικά, δεν παραλείπει να επισημάνει ότι ανάμεσα στην έναρξη των συζητήσεων και την ολοκλήρωση της συμφωνίας, μεσολάβησε η απόκτηση από τη Ρεάλ του Κολομβιανού Χάμες Ροντρίγκεζ από τη Μονακό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα