Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Με 5 ράμματα τη γλίτωσε ο Στούπας

Φτηνά τη γλίτωσε ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργος Στούπας...Η δολοφονική επίθεση εναντίον του τον βρήκε απλά με τραύματα αλλά όχι σοβαρά, και έτσι ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», δέχτηκε  την παροχή των πρώτων βοηθειών (του έγιναν πέντε ράμματα στο κεφάλι) και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν πως δεν υπάρχει κάποια σοβαρή βλάβη, πήρε εξιτήριο.
Υπενθυμίζεται πως ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Εύβοιας βγήκεδέχτηκε επίθεση έξω από το κτίριο της ΕΠΟ στις 16.45, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της Ηρακλή Ψαχνών Γιάννη Κεραμίδα. Εκεί τους είχαν στήσει ενέδρα δύο νεαρά άτομα που φορούσαν κουκούλα… Ο ένας εξ αυτών μόλις είδε τον Στούπα άρχισε να τον χτυπά με μανία στο κεφάλι με σιδερένιο κλομπ.
Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα, με τον Στούπα να είναι μέσα στα αίματα από τα χτυπήματα και το δράστη να τρέχει, να ανεβαίνει πάνω σε μηχανάκι συνεργού του, που τον περίμενε, και να εξαφανίζονται προς την οδό Ακαδημίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα