Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Τύρναβος:"Συγνώμη που πανηγυρίσαμε το γκολ κ.Παπαδόπουλε"

O Τύρναβος σφραγισε την πρόκριση στην επόμενη φαση του κυπέλλου κόντρα στον Πιερικό, και οι Κατερινιωτες εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία. Ο Τύρναβος δεν άφησε τις δαιμαρτυρίες χωρίς απάντηση και εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Αξιότιμε κ. Παπαδόπουλε,
Κατανοούμε την πικρία σας για τον αποκλεισμό του Πιερικού από τον Τίρναβο, με δύο ήττες αλλά μάλλον θα πρέπει να ψάξετε για απαντήσεις στα "εν οίκω" σας και όχι να επιρρίπτετε ευθύνες ασύδοτα.
Κατηγορείτε για τη φιλοξενία μια ομάδα που έχει αποδείξει, από πέρυσι που αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες, το ήθος και το σεβασμό της προς όλες τις ομάδες.
Όλοι οι προσκεκλημένοι σας, εισήλθαν κανονικά στο γήπεδο χωρίς κανένα απρόοπτο, όπως επίσης και οι οπαδοί σας που καθόλη τη διάρκεια του αγώνα έβριζαν ρυθμικά την ομάδα του Τιρνάβου. Μας συγχωρείτε που στα 97 λεπτά αγώνα, είχαμε το θράσος να πανηγυρίσουμε τα γκολ της πρόκρισης.
Πιθανότατα βρισκόσασταν σε άλλο γήπεδο και βλέπατε διαιτητικά λάθη που ευνοούσαν την ομάδα μας, καροτσάκια και κοσμοσυρροή στο γήπεδο εποπτευόμενη από τον παρατηρητή του αγώνα!!! Φυσικά, εθελοτυφλούσατε και δεν είδατε το πεντακάθαρο γκολ της ομάδας μας, το υπέροχο μακροβούτι του ποδοσφαιριστή σας στη φάση του πέναλντι όπως επίσης τα εν ψυχρώ χτυπήματα των ποδοσφαιριστών σας.
Παρ' όλες όμως τις προβοκατόρικες δηλώσεις σας, εμείς θα κρατήσουμε το αθλητικό επίπεδό μας και σας ευχόμαστε καλή τύχη και καλή συνέχεια.
Με εκτίμηση,
ΠΑΕ ΤΙΡΝΑΒΟΣ 2005».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα