Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

"Ο Πανηλειακός έχει πουλήσει 1 μόνο διαρκείας και εγώ ακούω όλο κριτική και μαλ...!"

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Κάρλος Πίτσι σε ξενοδοχείο του Πύργου, στην οποία και εμφανίστηκε πολύ εχοχλημένος από τα όσα γίνονται και λέγονται σχετικά με τον Πανηλειακό. Ο συνιδιοκτήτης του Άλεξ Ολίβα ήταν δηκτικός, λέγοντας πως η ομάδα έχει πουλήσει μόνο ένα διαρκείας και αυτός ακούει όλο κριτική και μαλ...όπως ανέφερε!
Απόσπασμα από τα λεγόμενα Πίτσι:«Αντιμετωπίσαμε μια πραγματικότητα διαφορετική από αυτή που μας παρουσιάστηκε το καλοκαίρι, αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Δυστυχώς δεν μου αρέσει καθόλου η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων του Πύργου. Ο Πανηλειακός δεν τους ανήκει. Ο Πανηλειακός ανήκει στην πόλη, σε όλους τους ανθρώπους του Πύργου», ανέφερε αρχικά ο Πίτσι και συνέχισε:
«Κι όμως βλέπουμε αδιάφορη την πόλη. Έχουμε πουλήσει μόλις 1 διαρκείας! Όσο για διαφημίσεις και χορηγούς... μηδέν! Το μόνο που ακούω είναι κριτική και... μαλ...κίες. Κάποιοι μιλάνε πολύ. Ειλικρινά δεν ζητάω λεφτά σαν βοήθεια, απλά στήριξη. Και εννοείται ότι είναι δεκτή η κριτική όταν είναι καλοπροαίρετη και όταν κάποιος θέλει να βοηθήσει. Οι άνθρωποι του Πύργου πρέπει να καταλάβουν ότι ο Πανηλειακός είναι η ομάδα της πόλης!».
Όσο για τα χρέη, σχολίασε: «Τα όποια χρέη προκύπτουν και οι όποιες δυσκολίες, εύκολα ή δύσκολα τακτοποιούνται χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά. Όταν ήρθαμε ξέραμε ότι υπήρχαν 3 προσφυγές. Πλέον είναι πάνω από 20! Κι όμως τα προβλήματα αντί να μειώνονται διπλασιάζονται... Ξενοδοχεία, φόροι κτλ, χρέη άμεσα απαιτητά».
Ενώ πρόσθεσε: «Και όλοι ζητάνε μόνο μετρητά και όλα μπροστά, ξεχνώντας το πρόβλημα στη μεταφορά των κεφαλαίων από το εξωτερικό. Μια απαράδεκτη συμπεριφορά. Θέλω να πω σε όλους ότι εδώ δεν ήρθαμε να κλέψουμε! Τι να κλέψουμε; Τα χρέη; Είναι λογικό να βρισκόμαστε μπροστά σε διακανονισμούς. Και σας ξεκαθαρίζω ότι όλα είναι δύσκολα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα