Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Οπαδοί Λάρισας:"Αλλοπρόσαλλε επενδυτή Πλεξίδα, ως εδώ η τρέλα!"

Μετωπική επίθεση εναντίον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λάρισας Βαγγέλη Πλεξίδα κάνουν οι οπαδοί της ΑΕΛ μέσω ανακοίνωσής τους. Αφορμή η απομάκρυνση Παναγόπουλου που ξεχείλισε το ποτήρι για τους οπαδούς που χαρακτηρίζουν τον Πλεξίδα από αλλοπρόσαλλο έως τρελό!
Η ανακοίνωση: «Τα τελευταία κωμικοτραγικά γεγονότα του Σαββατοκύριακου που γελοιοποίησαν κι άλλο την εικόνα της ΑΕΛ, πρώτα στα μάτια του κόσμου της κι ύστερα στην υπόλοιπη φίλαθλη Ελλάδα, δεν θα έχουν συνέχεια. Ποτέ δεν μας ενδιέφεραν τα πρόσωπα, ούτε βάζουμε το συμφέρον της ομάδας κάτω από ονόματα. 'Ομως η ΑΕΛ των τίτλων, της βαριάς ιστορίας, των νεκρών της δεν μπορεί να γίνει το μαγαζάκι κανενός αλλοπρόσαλλου επενδυτή. Αυτό το καρναβάλι με τις δύο πόρτες ανοιχτές να μπαινοβγαίνει συνέχεια κόσμος με γελοίες ή ανεξήγητες αφορμές και αιτίες σταματάει τώρα.
Αν κόπτεσαι όπως λες για το καλό της ομάδας και την άνοδο, η συνταγή είναι απλή. Τραβιέσαι στο περιθώριο, αφήνεις τον καθένα(όποιος κι αν είναι αυτός) να δουλέψει απερίσπαστος στο πόστο του και ασχολείσαι αποκλειστικά με αυτό για το οποίο ψηφίστηκες: να επενδύσεις.
Δεν σε ψήφισαν ούτε για προπονητή, ούτε για γενικό αρχηγό ή για σκάουτερ. Είμαστε διατεθειμένοι όπως το έχουμε ξεκαθαρίσει από την αρχή να στηρίζουμε αγωνιστικά την ομάδα με κάθε τρόπο και το αποδείξαμε έμπρακτα πρόσφατα κόντρα σε τρικλοποδιές απαγορεύσεων και παράλογες τηλεοπτικές ώρες. Όμως το καρναβάλι τελειώνει εδώ. Αλλά και για όλα αυτά που έγιναν, οφείλεις στον κόσμο της ΑΕΛ που πληρώνει το εισιτήριο του και τρέχει με θυσίες κοντά στην ομάδα, ξεκάθαρες εξηγήσεις κι όχι τυποποιημένες ανακοινώσεις.
Η ΑΕΛ είναι ταυτισμένη με τον κόσμο της και απαιτεί διαφορετική αντιμετώπιση. Είμαστε εδώ, έτοιμοι να παλέψουμε για να κερδίσουμε τη χρονιά και τον στόχο που έχουμε βάλει. Αλλά ως εδώ η τρέλα, το μπες-βγες και το παράλογο διοικητικό μοντέλο. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη και η απαίτηση συγκεκριμένη. Θα σεβαστείς για να σεβαστούμε...
Υ.Γ. Εσείς που θέλατε να δώσατε δεύτερες ευκαιρίες και φύγατε όπως γυρίσατε, πείτε μας πως δεν ξέρατε ή δεν μπορούσατε να φανταστείτε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα