Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Βελλής:"Δεν μπορεί να κλέβει με τη διαιτησία ο Ολυμπιακός, συστημική ομάδα ο Αστέρας Τρίπολης"

Στο Αθλητικό Μετρόπολις μίλησε ο Σταμάτης Βελλής, ο πρώην πρόεδρος του Απόλλωνα ο οποίος πολλά ανέφερε σχετικά με τη διαιτησία και το πως αυτή ευνοεί τον Ολυμπιακό εις βάρος άλλων ομάδων. Από την κριτική του δεν γλύτωσε φυσικά η ΕΠΟ αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης.
Απόσπασμα των δηλώσεων Βελλή:«Ο Ολυμπιακός είναι η νούμερο ένα ομάδα αυτή τη στιγμή και οι παίκτες του οι πιο ποιοτικοί. Είσαι ο καλύτερος, σου βγάζω το καπέλο, αλλά δεν μπορείς να κλέβεις και τον άλλον. Στο Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός έγινε ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν η τελική ντροπή της ελληνικής διαιτησίας. Τον κ. Σπάθα τον ονομάτισα πέρυσι, σε ένα παιχνίδι που μας έπαιξε με την Καλλονή και στα όργια στην Ξάνθη. Ο κ. Πανόπουλος που έβγαζε χιουμοριστικές ανακοινώσεις, αυτόν τον ξέχασε, γιατί τον εξυπηρέτησε. Η ΕΠΟ είναι ανίκανη, για να μην πω κάτι άλλο, να διαχειριστεί το θέμα
Ο Αστέρας  έχει ευνοηθεί από το κατεστημένο. Έχει μείνει στην κατηγορία με πραξικόπημα των κανονισμών. Ο Ηρακλής δεν ήταν αθώος τότε, αλλά διαλέχτηκε ως εξιλαστήριο θύμα για να μείνει ο Αστέρας. Συστημική ομάδα υπήρξε. Τον Μποροβήλο έχει μέσα. Κάλυψε τα νώτα του ο Αστέρας για να μην συγκρουστεί με τον Ολυμπιακό. Η ανακοίνωση βγήκε καθυστερημένα. Δε λυπήθηκα τον Αστέρα, το ποδόσφαιρο λυπήθηκα. Για αυτό έβγαλε και αυτή την ανακοίνωση και κρατά πισινή για την σχέση του με τον Ολυμπιακό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα