Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ξάνθη:"Γραφικέ κ.Αναστασίου άσε την Ξάνθη από το στόμα σου" και η απάντηση ΠΑΟ:"Γραφική η Ξάνθη!"

Αιχμές για την απόδοση της Ξάνθης συγκριτικά με άλλους αντιπάλους άφησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος παράλληλα διαμαρτυρήθηκε και για τη διαιτησία του ισόπαλου αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου.
Η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού και με ανακοίνωσή της τον χαρακτηρίζει γραφικό, νώ του ζήτησε να μην πιάνει στο στόμα του την Ξάνθη!
Η ανακοίνωση: «Ο κ. Αναστασίου είπε: "Η Ξάνθη πάντα παίζει στα κόκκινα με εμάς και δεν βλέπει το ματς σαν φιλικό παιχνίδι".
Γραφικέ πλέον κ. Αναστασίου, 25 χρόνια τώρα η Ξάνθη κάνει ό,τι μπορεί στον αγωνιστικό για να κερδίσει ένα παιχνίδι.
Γραφικέ κ. Αναστασίου, μην αποπροσανατολίζεις ούτε τη διοίκηση της ομάδας σου ούτε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά κοίταξε να κάνεις καλύτερη την ομάδα σου. Πάντα έχεις μια δικαιολογία. Μια οι παίκτες, μια το γήπεδο, την άλλη ο διαιτητής.
Γραφικέ κ. Αναστασίου, τη στήριξη που έχεις από τη διοίκηση και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού όλο αυτόν τον καιρό είναι για το βιβλίο Γκίνες.
Γραφικέ κ. Αναστασίου, άσε την Ξάνθη από το στόμα σου και, αν έχεις κάτι να καταγγείλεις ενάντια στην Ξάνθη τα τελευταία 25 χρόνια, να βγεις να το καταγγείλεις αντρίκεια και επώνυμα. Διαφορετικά "κλείστο". Super ουάου coach».

Στην συνέχεια, ακολούθησε η απάντηση των "πρασίνων" με μία λιτή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει το εξής:
"Είναι τουλάχιστον προσβλητικό η πιο γραφική ομάδα στην Ελλάδα να εκδίδει τέτοιες ανακοινώσεις".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα