Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

"Θα πούμε στη γυναίκα σου πως την απάτησες αν δεν στήσεις τον αγώνα!"

Οι στημένοι αγώνες έχουν διεισδύσει για τα καλά σε όλα τα σπορ, με τους αθλητές να βρίσκονται στο επίκεντρο και τα κυκλώματα που σχετίζονται με τέτοιες δραστηριότητες να προσπαθούν να τους μπλέξουν με κάθε τρόπο.

Ετσι στην Ουαλία, το τμήμα της Αστυνομίας κατά του οργανωμένου εγκλήματος έχει σαν στόχο την πάταξη της χειραγώγησης αγώνων, χρησιμοποιώντας ακόμα και αθλητές, οι οποίοι φέρονται να υπονομεύουν αγώνες των ομάδων τους, προκειμένου να υπάρξουν στοιχεία κατά των κυκλωμάτων που στήνουν αγώνες.

"Κανένα άθλημα δεν είναι καθαρό. Σε όλα τα σπορ έχουν διεισδύσει τέτοια κυκλώματα, σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Και δεν μιλάμε μόνο για τις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά και για αγώνες ερασιτεχνικού επιπέδου", παραδέχτηκε ο διευθυντής της τμήματος, Σκοτ Κουκ.
Για χρήση ερωτικών σκανδάλων ως ένα τρόπο πειθούς των αθλητών για να συμμετέχουν σε χειραγωγημένους αγώνες μίλησε ο κ. Κουκ.

Πιο συγκεκριμένα, τα κυκλώματα αυτά απειλούν αθλητές ότι θα αποκαλύψουν στις συντρόφους τους την απιστία τους αν δεν βοηθήσουν στο στήσιμο κάποιου αγώνα.

"Πολλές φορές αρκετοί αθλητές, οι οποίοι έχουν εθισμό στον τζόγο, βοηθούν οι ίδιοι στην χειραγώγηση κάποιας αναμέτρησης, για να αποκτήσουν χρήματα και να τζογάρουν ξανά", ανέφερε ο αστυνομικός διευθυντής για το θέμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα