Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Απολογήθηκαν Ηρακλής Ψαχνών και Ατρόμητος για το ύποπτο για στημένο ματς του κυπέλλου.

Aτρόμητος και Ηρακλής Ψαχνών απολογήθηκαν την Πέμπτη (16/01), ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής  της ΕΠΟ για το φερόμενο ως ύποπτο χειραγώγησης παιχνίδι για το Κύπελλο, στο οποίο οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 1-0 στις 23/9. Και οι δύο πλευρές υποστήριξαν ασφαλώς πως όλα ήταν καθαρά...
Αρχικά ο γυμναστής του Ατρόμητου, Σωτήρης Κακαργιάς ανέφερε: ''Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου. Το θέλαμε το ματς. Πήγαμε με 8 βασικούς. Είχαμε κίνητρο, γιατί στην εξέδρα ήταν και ο νέος μας προπονητής, Σα Πίντο. Και τα Ψαχνά κατέβηκαν με τους βασικούς. Από 40 μέτρα μακριά μπήκε το γκολ, ήταν άπιαστο. Στο 89' είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει ο Ηρακλής Ψαχνών. Υπήρχαν και αψιμαχίες και διαπληκτισμοί. Το αποκλείω να συνέβη κάτι''.
Ο δικηγόρος της ομάδας της Εύβοιας Δημήτρης Καρπετόπουλος σημείωσε: ''Έρχονται εκθέσεις από μια ιδιωτική εταιρία που συνεργάζεται με την ΟΥΕΦΑ, αλλά συνεργάζεται και με στοιχηματικούς πράκτορες, άρα μπορεί να εξυπηρετεί συμφέροντα. Βασίζονται στη στατιστική και σε μαθηματικά μοντέλα. Δεν ξέρουμε πού παίχτηκαν τα λεφτά, ούτε ποιος ωφελείται. Ο Ατρόμητος ήταν το φαβορί και οι αποδόσεις και ο στοιχηματισμός το επιβεβαιώνουν αυτό. Έχουν στοχοποιηθεί τα Ψαχνά. Επειδή κάποιοι ποντάρουν στην άλλη άκρη του κόσμου πρέπει κάθε φορά να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Έχουμε απαλλαγεί και στις 3 άλλες περιπτώσεις που κατηγορηθήκαμε''.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργος Στούπας, δήλωσε: ''Αισθάνομαι ντροπή που ερχόμαστε για 4η φορά από έναν ανύπαρκτο κατήγορο. Είμαι, όμως και περήφανος που έχουμε μια καθαρή και υγιή ομάδα. Η λάσπη όμως μένει, και ας αθωωνόμαστε κάθε φορά. Το γκολ το φάγαμε με 9 μποφόρ αέρα. Ήταν καταπληκτικό το γκολ του Ατρόμητου. Δεν γνωρίζω γιατί στέλνουν φακέλους για 4η φορά. Ίσως είναι τυχαίο. Για μένα δεν είναι περίεργος ο στοιχηματισμός. Εδώ αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές θα στείλουν φάκελο γιατί βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ''.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα