Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

'Εθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γκριτζίκης

Όπως αναμενόταν, ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Γκιρτζίκης θα διεκδικήσει το ανώτατο αξίωμα της Ομοσπονδίας απόφαση που γνωστοποίησε την Τρίτη (30/12) μέσω γραπτής επιστολής.
Ο Γκιρτζίκης αποτελεί ασφαλως τη"συνέχεια" του Σαρρή και στηρίζεται από τους ίδιους κύκλους που στήριζαν και τον πρώην προοεδρο της Ομοσπονδίας...Γκαγάτσης και Λυσσαρίδης ακόμα ψάχνονται για το αν θα ανακοινώσουν υποχηφιότητα.
Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Γκριτζίκη: «Αποφάσισα να καταθέσω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. έχοντας πλήρη τη συναίσθηση του ρόλου και των ευθυνών που προκύπτουν από την επιλογή μου αυτή και τη θητεία μου στα διοικητικά του αθλήματος όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Έχω την εμπειρία και τη διάθεση να ηγηθώ μιας νέας εποχής για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Διατηρώ όλα τα θετικά στοιχεία της θητείας του προηγούμενου προέδρου, τα οποία δεσμεύομαι πως θα διευρύνω και θα κατοχυρώσω.
Είμαι έτοιμος να προχωρήσω, μετά από κατάθεση προτάσεων και σε συνεργασία με κάθε ενδιαφερόμενο, σε κάθε απαραίτητη διορθωτική κίνηση για πλευρές της λειτουργίας της Ομοσπονδίας που χρειάζεται να βελτιώσουν την αποδοτικότητά τους.
Θα βρίσκομαι πάντα στη διάθεση όσων ενδιαφέρονται πραγματικά και όχι για το θεαθήναι για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η συνεργασία μαζί τους για την υλοποίηση ρηξικέλευθων προτάσεων θα είναι για μένα το στοίχημα που θα επιδιώξω πάση θυσία να κερδίσω.
Θα υπερασπιστώ μια νέα δημόσια εικόνα του αθλήματος, της Ομοσπονδίας και των Ενώσεων – Μελών της χωρίς αποκλεισμούς και τιμωρητικές διαθέσεις.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πορευτεί στην επόμενη μέρα με ηρεμία, χωρίς κραυγές και μακριά από στείρες αντιπαραθέσεις».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα