Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση και Ερμιονίδας και Παναιγιάλειου κατά Καριοφύλλη!

'Οταν διαιτητής κατορθώνει να κάνει και τις δυο ομαδες ενός αγώνα να εκδίδουν ανακοίνωση εναντίον του, τότε...κάποιο λάκκο έχει η φάβα!
Ο λόγος για τον διαιτητή Καριοφύλλη από τον Πειραιά ο οποίος έκανε και Ερμιονίδα και Αίγιο να βράζουν εναντίον του, στο 1-0 της Εμιονίδας επί της ομάδας του Αιγίου!
Οι δυο ανακοινώσεις των ομάδων:
Ερμιονίδα:"Η Α.Ε. Ερμιονίδας Π.Α.Ε εκφράζει την δυσαρέσκεια της για την σημερινή διαιτησία του κυρίου Κώστα Καρυοφύλλη από τον Πειραιά. Συγκεκριμένα σε κομβικό σημείο της έκβασης του αγώνα στο 45′ λεπτό και ενώ προηγούμαστε με 1-0 δεν καταλογίζεται καθαρή και ολοφάνερη ανατροπή του ποδοσφαιριστή Χρήστου Κουτσοσπύρου εντός της μεγάλης περιοχής της αντίπαλης ομάδας και αντ' αυτού τιμωρεί τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας με κίτρινη κάρτα για θέατρο."

Παναιγιάλειος:"Ειλικρινά πιστεύαμε ότι η επιλογή μας να μην ασχολούμαστε με την διαιτησία, ακόμη και σε παιχνίδι που η ομάδα μας αδικείτο κατάφορα, βοηθούσε στην αναβάθμισή της. Δυστυχώς αυτή η επιλογή μας δεν στέφθηκε με επιτυχία αφού τα φαινόμενα των κακών διαιτησιών για τον Παναιγιάλειο πληθαίνουν, με αποκορύφωμα τη σημερινή του κ. Καρυοφύλλη. Ο εν λόγω, λοιπόν, κύριος έκανε σήμερα στο δημοτικό στάδιο Κρανιδίου ό,τι περνούσε από το χέρι του προκειμένου να μην επιτρέψει στους ποδοσφαιριστές μας να κάνουν το αυτονόητο, να παίξουν δηλαδή μπάλα… Από το πρώτο κιόλας λεπτό μέχρι και το τελευταίο ο κ. Καρυοφύλλης “ανακάλυπτε” και “εφεύρισκε” ανύπαρκτα φάουλ και διάφορα “φαλτσοσφυρίγματα”, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να “ρίχνουν” την ψυχολογία τους. Όσο κι αν προσπάθησαν οι ποδοσφαιριστές μας “σταματούσαν” δυστυχώς πάνω στον διαιτητή, τα αλλοπρόσαλλα (εις βάρος του Παναιγιαλείου) σφυρίγματα του οποίου αξίζει να σημειωθεί πως προκαλούσαν μειδίαμα ακόμα και στους φιλάθλους της Ερμιονίδας… Υπενθυμίζουμε πως ο εν λόγω διαιτητής είχε σφυρίξει και στην εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας (πάλι) με την Ερμιονίδα, για το θεσμό τού Κυπέλλου Ελλάδας. Και σε εκείνο το παιχνίδι ο Παναιγιάλειος αδικήθηκε κατάφωρα από τον εν λόγω κύριο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί από το θεσμό. Επειδή, όμως, κινδυνεύαμε τότε να χαρακτηριστούμε “γραφικοί” δεν είχαμε καν μιλήσει, δεν είχαμε καν διαμαρτυρηθεί. Τελικά, όμως, όπως λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός, “σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση…".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα