Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Μπουγέλο στον Αλαφούζο από το Μαρινάκη και μπουνιά στον Κωσταντίνου στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας!

Πράματα και θάματα στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας (24/2), που σημαδεύθηκε από την έντονη αντιπαράθεση των αντιπροσωπειών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος, ο ομόλογός του στον Ολυμπιακό Βαγγέλης Μαρινάκης τού πέταξε ένα ποτήρι νερό, ενώ ανέφερε ότι ο αντιπρόεδρος των «πράσινων» Βασίλης Κωνσταντίνου γρονθοκοπήθηκε από άγνωστο άτομο, που, σύμφωνα με τον Γ. Αλαφούζο, ήταν «μπράβος» του Β. Μαρινάκη.!
Αναλυτικά, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» δήλωσε ύστερα από την άδοξη διακοπή του Δ.Σ: «Δεχθήκαμε επίθεση, ντρέπομαι και αισθάνομαι άσχημα που εκθέτω τον εαυτό μου σε τέτοιες δηλώσεις, αλλά δεν έχει συμβεί ξανά αυτό. Ο κ. Μαρινάκης ο ίδιος μου έριξε ένα ποτήρι νερό, ενώ στη συνέχεια μπήκε ένας μπράβος του κ. Μαρινάκη και χτύπησε τον κ. Κωνσταντίνου, ήταν κάπου κρυμμένος προφανώς ήταν στημένο το σκηνικό. Ο κ. Κωνσταντίνου έπεσε πίσω, θα μπορούσε να χτυπήσει άσχημα αλλά τον έπιασε ο Στράτος (σ.σ. Σωπήλης).».
Από την πλευρά του, ο Β. Κωνσταντίνου παρουσιάστηκε ενώπιον των καμερών με μια χαρτοπετσέτα στο χείλος και δεν θέλησε αρχικά να κάνει δηλώσεις.
Ωστόσο, λίγο πριν την αποχώρησή του ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού ήταν φανερά εκνευρισμένος και έστρεψε τα βέλη του προς τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά, λέγοντας: «Ο Καραπαπάς δεν ήταν μόνος του για να τον γ..., αλλά είχε και μπράβο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα