Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Παναρκαδικός:"Ιδού, τί μας έκανε η Αχαϊκή στην Κάτω Αχαϊα"

Ανακοίνωση-καταγγελία εξέδωσε ο Παναρκαδικός για τα όσα θλιβερά συνέβησαν στο γήπεδο της Κάτω Αχαϊας, στο παιχνίδι Αχαϊκής-Παναρκαδικού. Μόρεί οι Αρκαδες να κέρδισαν όμως το ξύλο έπεσε...βροχή και στο παρακάτω απόσπασμα της ανακοίνωσης ο Παναρκαδικός καταγγέλει τα γεγονότα:
"γ) Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του αγώνα (ημίχρονο), οπαδοί της γηπεδούχου ομάδος επιτέθηκαν στα αποδυτήρια της ομάδος μας, προκαλώντας σημαντικές υλικές φθορές από τις οποίες απειλήθηκε άμεσα η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών μας. Οι παρευρισκόμενες αστυνομικές δυνάμεις και σε αυτή τη περίπτωση ενήργησαν καθυστερημένα ενώ άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως κατά τη διάρκεια του αγώνα και με την ανοχή των αστυνομικών οργάνων, ποδοσφαιριστές της ομάδος μας κατά την αντικατάστασή τους, δέχτηκαν ύβρεις και χειροδικίες από αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές και μέλη της Διοίκησης της ΑΧΑΪΚΗΣ Α.Ε. (για τη νομιμότητα της παρουσίας των τελευταίων στον αγωνιστικό χώρο εκφράζουμε αμφιβολίες).
δ) Μετά τη διακοπή του ποδοσφαιρικού αγώνα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, για τους λόγους που εκτενώς αναφέρονται στο σχετικό Φύλλο Αγώνος, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδος μας, κατά την αποχώρησή τους από τη φυσούνα του αγωνιστικού χώρου, δέχτηκαν οργανωμένη άνανδρη επίθεση από ποδοσφαιριστές καθώς και από άτομα που φορούσαν μπουφάν με τα διακριτικά της ΑΧΑΪΚΗΣ Α.Ε., οι οποίοι στα πλαίσια της “φιλοξενία” τους και όντες σε κατάσταση εκτός ελέγχου (καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν απλοί παρατηρητές των τεκταινόμενων), τους γρονθοκοπούσαν βιαίως, καταπατώντας την προσωπικότητά τους με βρισιές, φτυσίματα και απειλές κατά της ζωής τους και προκαλώντας, ευτυχώς όχι σοβαρούς, τραυματισμούς.
ε) Μέσα σε ένα “κλίμα πολέμου”, καθώς ομάδα οπαδών της ΑΧΑΪΚΗΣ Α.Ε. προέβη στη ρίψη καπνογόνου εντός του κλειστού χώρου που οδηγούσε στα αποδυτήρια καθιστώντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης μας, φυγαδεύτηκαν στα αποδυτήρια της ομάδος, όπου σημειώνοντας παγκόσμια πρωτοτυπία στα αθλητικά δρώμενα, η αποστολή της ομάδος μας παρέμεινε κλειδωμένη για 3,5 ώρες και περικυκλωμένη από οπαδούς και διοικούντες της ΑΧΑΪΚΗΣ Α.Ε. οι οποίοι απειλούσαν και έβριζαν με την αιτιολογία ότι η ομάδα τους δεν νίκησε(!!). Τελικά, κατά τις 20.30 το βράδυ και με την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, η αποστολή του “ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.” αποχώρησε με προορισμό την πόλη της Τρίπολης."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα