Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Αργυρός:"Αν δεν αλλάξει κάτι η Κέρκυρα του χρόνου θα δηλώνει έδρα εκτός νησιού"!

Ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Κέρκυρας, Βασίλης Αργυρός ανέφερε τα προβλήματα που φέρνει στη ομάδα το γήπεδο της Κέρκυρας, που απειλεί να στείλει την ομάδα σε έξωση από το νησί από την ποδοσφαιρική χρονιά 2015-2016!
Τα λόγια Αργυρού: «Η φετινή πορεία της Κέρκυρας, που έχει αποσπάσει τα κολακευτικότερα σχόλια όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας, καταδεικνύει πως αυτή η ομάδα αποτελεί, όχι μόνο μια ζωντανή διαφήμιση του νησιού μας, αλλά κι έναν πραγματικό λόγο χαράς και υπερηφάνειας για τους Κερκυραίους, μέσα σε δύσκολους καιρούς. Ωστόσο, όλη αυτή η προσπάθεια έρχεται αντιμέτωπη μ’ ένα τεράστιο πρόβλημα: αυτό του ΕΑΚΚ. Ένα ΕΑΚΚ ακέφαλο, διοικητικά ανύπαρκτο, δίχως πρόεδρο εδώ και σχεδόν τέσσερις μήνες, με προβλήματα που συσσωρεύονται, με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος, τη νέα χρονιά, η ομάδα να μην αγωνίζεται στην Κέρκυρα. Κι αυτό δεν είναι κινδυνολογία, αλλά η απτή πραγματικότητα».
Κλείνοντας, σημείωσε: «Αυτό που πρέπει να ξέρει ο κόσμος –και ορισμένοι προσπαθούν σκοπίμως να αποκρύψουν- είναι πως η ΠΑΕ καλύπτει μόνη της όλες τις λειτουργικές ανάγκες του γηπέδου του ΕΑΚΚ. Καθαριότητα, συντήρηση, αγωνιστικός χώρος, λάμπες, σιδηρουργικές εργασίες, κατασκευές, τουαλέτες, τα πάντα. Άρα, γίνεται κατανοητό πως η ομάδα μας είναι ο κύριος λόγος που το ΕΑΚ συνεχίζει να συντηρείται και να λειτουργεί. Σε προ 15ημέρου επικοινωνία που είχαμε, ως διοίκηση, με τον βουλευτή Κέρκυρας, κ. Σαμοϊλη, ζητήσαμε την άμεση λύση του προβλήματος. Την άμεση τοποθέτηση κανονικής διοίκησης στο ΕΑΚ, ώστε, επιτέλους, να τεθούν στη ρεαλιστική τους βάση όλα τα προβλήματα και να βρεθούν οι λύσεις, καθώς –επαναλαμβάνω- υπό τις παρούσες συνθήκες, η παραμονή της ομάδας στο νησί, είναι αβέβαιη... Ειλικρινά, μακάρι, το Κράτος να μας παραχωρούσε το γήπεδο, ώστε, να φτιάξουμε εμείς, μόνοι μας ακόμη καλύτερα τα πράγματα, που έχουμε ήδη ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια – αποδυτήρια κ.λ.π.».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα