Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Πανευρωπαίκό κράξιμο για άλλη μια φορά για τα επεισόδια στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Η ρεβάνς του κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού που έληξε με περιπετειώδη νίκη των ερυθρολεύκων με 0-1,σημαδευτηκε για άλλη μια φορά από θλιβερά επεισόδια μόλις μπήκε το γκολ του Χάρα στο 89ο λεπτό. Οι Ευρωπαίοι δεν δίστασαν για ακόμα μια φορά να μας...κράξουν για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
«Το ματς μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού διεκόπη μετά την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις μετά την απόφαση για διεξαγωγή του πρωταθλήματος κεκλεισμένων των θυρών, αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι υψηλού κινδύνου», αναφέρει χαρακτηριστικά το Skysports.
Ανάλογο είναι και το δημοσίευμα της γαλλικής Equipe, που κάνει εκτενή αναφορά στο παιχνίδι και τα επεισόδια, ενώ η ισπανική «Αs» γράφει για «ένα ματς που σταμάτησε από την εισβολή των οπαδών, και την οποία προκάλεσε ο πανηγυρισμός του Φράνκο Χάρα στο κόρνερ. Όλα αυτά, τρεις εβδομάδες μετά τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για καταπολέμηση της βίας».
Την ίδια ώρα, σκληρή κριτική δέχεται ο Βίτορ Περέιρα από τους συμπατριώτες του για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ του Φράνκο Χάρα.
«Βίτορ Περέιρα. Ξανά. ΑΕΚ - Ολυμπιακός διακοπή. Ο Βίτορ Περέιρα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο μίας συμπλοκής του ελληνικού ποδοσφαίρου», γράφει η «Renascenca», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος είναι και δημοσίευμα της Record.
«O Περέιρα μετά τη συμμετοχή του στη γένεση των επεισοδίων στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό εκτέθηκε και πάλι. Στο 89' όταν η ομάδα του πέτυχε το γκολ που αναζητούσε για την πρόκριση δεν συγκρατήθηκε. Μέσα στη γενική ευφορία αντί να τρέξει να αγκαλιάσει τον πρώην παίκτη της Μπενφίκα, τον Χάρα, που πέτυχε το γκολ, απευθύνθηκε με προκλητικές χειρονομίες προς τους οπαδούς της ΑΕΚ, Κι όταν κάποιοι εξ αυτών εισέβαλλαν στο γήπεδο αναγκάστηκε να... πισωπατήσει και να τραπεί γρήγορα σε φυγή μαζί με τους παίκτες του Ολυμπιακού» αναφέρει χαρακτηριστικά η πορτογαλική εφημερίδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα