Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

"Ο Περέιρα κυκλοφορούσε σαν να έκανε βόλτα στα Καμίνια..!"

Εκδικάστηκε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η υπόθεση του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τους "πράσινους" να διατηρούν την ίδια στάση, επιρρίπτοντας ευθύνες στους Βαγγέλη Μαρινάκη, Βίτορ Περέιρα και Αστυνομία.
Παράλληλα, δόθηκε προθεσμία στο "Τριφύλλι" να καταθέσει γραπτό υπόμνημα μέχρι την Τρίτη (17/03, 12:00), με την απόφαση να αναμένεται μέχρι και την επόμενη Πέμπτη (19/03).
Οι Γιάννης Κάρμης και Γιάννης Ηρειώτης ανέλαβαν την υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον πρώτο να αναφέρει ότι "η ποινή είναι εξοντωτική. Αμφισβητούμε ότι ο κ. Περέιρα είχε απλή παρουσία. Ήταν εγκληματικό αυτό που έκανε ο κ. Περέιρα. Είχε προκλητική παρουσία και μπήκε με το χέρι στην τσέπη σαν να κάνει βόλτα σε καμιά γειτονιά στα Καμίνια.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε λάβει όλα τα μέτρα και τα επεισόδια έγιναν τη στιγμή που δεν μπορούσαν να αλλάξουν τα μέτρα ασφαλείας,. Υπεύθυνη είναι η αστυνομία, είχε προβλεφθεί πού θα κάτσει ο κ. Μαρινάκης και δεν συνέβη αυτό. Η συμπεριφορά των Μαρινάκη-Περέιρα ενέχει σκοπιμότητες πρόκλησης. Φτάσαμε στο σημείο να ζητήσουμε να μη γίνει ο αγώνας. Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν συμβαίνει τίποτα. Δεν υπάρχει αρχή αναλογικότητας με τις άλλες ποινές".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα