Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ούτε καν φάκελο για αδειοδότηση δεν κατέθεσε ο Πανιώνιος, κόπηκαν και άλλοι 6

Τους φακέλους των ομάδων της Σούπερ Λίγκας εξέτασε το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ, προκειμένου να παραχωρήσει άδεια σε εκείνες που πληρούν τις προϋποθέσεις. Τελικά εννέα ομάδες δεν κατάφεραν να πάρουν άδεια, ωστόσο αν εξαιρέσουμε τους ΟΦΗ και Νίκη Βόλου, που έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, οι προβληματικές είναι επτά, συγκεκριμένα οι Πανιώνιος, Εργοτέλης, Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, Βέροια και Λεβαδειακός.
Πάντως, να σημειώσουμε ότι ο Πανιώνιος δεν έχει καταθέσει καν φάκελο στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, επομένως δεν μπορεί να περιμένει κάτι σε δεύτερο βαθμό. Αντιθέτως, οι υπόλοιπες έξι έχουν ελπίδες για να ανατρέψουν την κατάσταση, καταθέτοντας έφεση.
Από την άλλη, εννέα ομάδες καθάρισαν με την υπόθεση άδεια. Πρόκειται για τους Ολυμπιακό, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Καλλονή και Κέρκυρα.
Αξίζει να αναφερθεί πως η μη αδειοδότηση συνεπάγεται περιορισμό στον αριθμό μεταγραφών ως προς την ηλικία και την εθνικότητα των μεταγραφέντων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα