Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Απειλείται με αφαίρεση βαθμών ο Πανιώνιος για χρέη

Με αφαίρεση βαθμών αλλά και κατακύρωση  των μελλοντικών αγώνων υπέρ των αντιπάλων του κινδυνεύει ο Πανιώνιος αν δεν καταβάλει το οφειλόμενα στον Δημήτρη Δρόσο που μεταγράφηκε στον σύλλογο το 2011 από την Καβάλα.
Ο ποδοσφαιριστής παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου με την φανέλα του Πανιωνίου, κατέθεσε προσφυγή στα αθλητικά δικαστήρια μέσω της δικηγόρου Παναγιώτας Φαρμάκη, ζητώντας την ελευθέρας του και το ποσό των 48 χιλιάδων ευρώ.
Ο ποδοσφαιριστής κέρδισε την προσφυγή, με την υπ’ αριθ. 373/2014 Απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπως αναφέρει η κ. Φαρμάκη, ωστόσο η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν συμμορφώθηκε με την δικαστική απόφαση με αποτέλεσμα να υπάρξει νέα προσφυγή από πλευράς του Δρόσου  στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.
Για την προσφυγή αυτή εκδόθηκε η υπ’ αριθμό 149/11.09.2014 απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο., με την οποία ορίζεται ρητά η επιβολή των εξής ποινών : α) της κατακύρωσης των μελλοντικών αγώνων υπέρ των αντιπάλων της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα