Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Στημένο το Εσπανιόλ-Οσασούνα το 2013-2014!

Εσπανιόλ-Οσασούνα τη σεζόν 2013-2014 ήταν στημένο! Η Οσασούνα κυνηγούσε την παραμονή στην κατηγορία, με τις Βαγιαδολίδ και Αλμερία να είναι οι βασικοί αντίπαλοί της για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Ετσι, η ομάδα της Παμπλόνα φέρεται να αποφάσισε να δαπανήσει ένα εκατ. ευρώ, προκειμένου να πείσει τις Εσπανιόλ και Μπέτις να την βοηθήσουν να παραμείνει στην κατηγορία, καθώς ήταν οι ομάδες που θα αντιμετώπιζε τις τελευταίες δύο αγωνιστές.
Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της Οσασούνα, Πέταρ Βασίλιεβιτς, φέρεται να προσέφερε 250.000 ευρώ στους παίκτες της Εσπανιόλ, έχοντας συνομιλία με τον αρχηγό της ομάδας από την Καταλονία, Σέρχιο Γκαρσία, προκειμένου ο μεταξύ τους αγώνας να λήξει ισόπαλος.
Κάτι τέτοιο έγινε πραγματικότητα (1-1), καθώς η προσπάθεια της Βαγιαδολίδ να απαντήσει με μεγαλύτερη προσφορά (400.000 ευρώ) έπεσε στο κενό. Ετσι, η ομάδα αποφάσισε να βάλει ντετέκτιβ για να βρει στοιχεία για να μπορέσει να προσφύγει στην Δικαιοσύνη!
Σύμφωνα με τα στοιχεία που προσκόμισε η ομάδα στις αρχές, ο Βασίλιεβιτς έδωσε τα χρήματα στον Γκαρσία μπροστά σε ποδοσφαιριστές της Εσπανιόλ (Κίκο Κασίγια), αλλά και σε παίκτες της Οσασούνα (Φλάνιο και Πουνιάλ), ενώ προέκυψαν και στοιχεία για χρηματισμό της Μπέτις (650.000 ευρώ) για να νικήσει την Βαγιαδολίδ και να χάσει από την Οσασούνα.
Πάντως, μέχρι στιγμής η έρευνα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, με τους κατηγορούμενος από την πλευρά της Εσπανιόλ (παράγοντες-ποδοσφαιριστές)  να ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον.
Για την ιστορία, τόσο η Βαγιαδολίδ όσο και η Οσασούνα υποβιβάστηκαν, καθώς η Αλμερία έκανε την ανατροπή και παρέμεινε στην κατηγορία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα