Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Αρβανιτίδης:"Ο Καλαϊτζίδης είναι ένας τρελός, Ο Μελισσανίδης στοχεύει στο Μαρινάκη και την πληρώνω εγώ!"

Πράματα και θάματα είπε ο πρέοδρος της Βε΄ροιας Γιώργος Αρβανιτίδης σχετικά με την υπόθεση του στημένου αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Διαβάστε και θα καταλάβετε:
«Όλα είναι πλεκτάνη, σκηνοθετημένα. Σήμερα αποδέχθηκε και είπε ο Γεωργέας ότι πρόεδρος της ΑΕΚ είναι ο Μελισσανίδης. Αρχικά πηγαίνει ο Μελισσανίδης στον ανακριτή και λέει αυτά που λέει στην κατάθεσή του. Δεν μπορεί να μας αντικρίσει στα μάτια, γιατί δεν ήρθε εδώ ο Καλαϊτζίδης. Ας έρθει να μας πει την αλήθεια!
Σήμερα βγαίνει και διαδίδει στη Θεσσαλονίκη ότι είναι ισχυρός και δυνατός γιατί έχει μαζί του τον Μελισσανίδη…
Ο Καλαϊτζίδης δεν θα έπρεπε να είναι κατηγορούμενος;
Εγώ κάθομαι επάνω… Να μας πει γιατί δεν έβαλε τους έξι βασικούς παίκτες και δεν έβαλε τον Καλτσά, εθνικής ομάδας παίκτης είναι ο Καλτσάς και δεν τον έβαλε ούτε λεπτό… Τον Καλαϊτζίδη στο παρελθόν τον έδιωχνα, τον ξανάπαιρνα, τον ξαναέδιωχνα, μόνο στη Βέροια είχε δουλέψει, πουθενά αλλού.
Ήταν να πάρω τον Άρη, έδωσα την ομάδα για να πάρω τον Άρη, εξαιτίας αυτού του θεάτρου που επιβλήθηκε απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και δεν μπόρεσα να πάρω τον Άρη».
Εν συνεχεία ο πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Βέροιας τόνισε ότι ο πραγματικός στόχος δεν είναι η ομάδα της Ημαθίας, αλλά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, κατονομάζοντας ότι όλα ξεκινούν από τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη.
«Τον Μαρινάκη επιδιώκει να χτυπήσει ο Μελισσανίδης. Τον Μαρινάκη κυνηγάνε και εμείς βρεθήκαμε στη μέση. Ποια Βέροια; Βρέθηκαν με τον Καλαϊτζίδη και τα συμφώνησαν… Αλητείες και ψέματα λέει μετά από 2,5 χρόνια…
Ο Γεωργέας είναι κατευθυνόμενος. Με παρακαλούσε να μείνει. Γιατί δεν τα είπε τότε να μείνει η ΑΕΚ και να πέσει η Βέροια; Ποιο παιχνίδι έστησαν ο Μαρινάκης με τον Αρβανιτίδη; Εμείς παίζουμε μπάλα; Εμείς κλοτσάμε; Πλάκα μάς κάνουν…
Να έρθει ο Μελισσανίδης εδώ να τα πει…
Στο Πήλιο δέκα ημέρες κάθισε ο Μελισσανίδης, που λέει ο Γεωργέας ότι τον είδε σε μια προπόνηση…», είπε ο Αρβανιτίδης και συνέχισε: «Με όλα αυτά βρέθηκα και είμαι κατηγορούμενος… Ας με πούνε ότι έστησα ένα παιχνίδι. 14 χρόνια ασχολούμαι. Μπορούν να με ρίξουν λάσπη ο κάθε Γεωργέας, Καλαϊτζίδης, Καλογέρης; Ο Καλογέρης είναι παιδί του Καλαϊτζίδη και στην Κύπρο τον είχε πάρει μαζί του και τώρα στον Άρη. Συνεννοήθηκαν!».
Ακολούθως ο πρώην ισχυρός άνδρας της «Βασίλισσας του Βορρά» επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πρώην προπονητή του και νυν του Άρη: «Ένας τρελός, ένας περίεργος είναι… Γύριζε το μάτι του, πήγε να μαχαιρώσει με ένα χαρτοκόπτη, να χτυπήσει ένα δημοσιογράφο. Έχει συμφέρον, επειδή έχει τον Άρη ο αδελφός του, να μην πάρω τον Άρη. Τι άλλο να σας πω; Ο Καλογέρης πήγε με τον κ. Γρηγορίου (σ.σ.: δικηγόρος ΑΕΚ) στον ανακριτή».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα