Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Συνεργασια με τη Sportradar για τα στημένα η ΕΠΟ, και τα λόγια του υπευθύνου της για ανοησίες!

Την έναρξη της τριετούς συνεργασίας της με την εταιρεία Sportradar, επίσημο συνεργάτη της ΟΥΕΦΑ για την αντιμετώπιση του προβλήματος των χειραγωγημένων αγώνων, παρουσίασε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/6) σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Στο πάνελ βρέθηκε και ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας Αντρέας Κράνιχ, ο οποίος και είπε τα εξης: «Είμαστε ηγέτες σε αυτό τον τομέα. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τον όγκο των χρημάτων που παίζονται. Πρόκειται για μια παγκόσμια βιομηχανία. Μελέτησα τη συζήτηση που γίνεται στην Ελλάδα και τη Σούπερ Λίγκα για τον παράνομο στοιχηματισμό. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να γελάω. Αν άκουγα ότι έχουν τοποθετηθεί σε ένα παιχνίδι 6 εκατ. ευρώ, πρώτα πρώτα θα αναρωτιόμουν και θα αναζητούσα ποιος το λέει αυτό. Υπάρχουν 200 bookmakers που ασχολούνται με τη Σούπερ Λίγκα.
Ποτέ κανένας δεν θα αποκαλύψει τα ποσά που παίζονται. Όταν βλέπετε τέτοιους ισχυρισμούς σε τίτλους εφημερίδων, να λέτε ότι πρόκειται μόνο για μια απλοποίηση. Μιλάμε για ανοησίες. Να μη στηρίζεστε σε στοιχεία που παρουσιάζονται από πρόσωπα που έχουν συμφέροντα να τα παρουσιάζουν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα