Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Επίθεση Τουρκίας προς UEFA:"Ο Αστέρα Τρίπολης δεν τιμωρήθηκε για τα σκάνδαλα!"

Τούρκικη εφημερίδα εξαπολύει επίθεση στην UEFA με αφορμή την διαφαινόμενη συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League
Η «Milliyet» κάνει λόγο για προνομιακή μεταχείριση των ελληνικών ομάδων από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία σε σχέση με τις τούρκικες οι οποίες τιμωρήθηκαν πολύ εύκολα.
Αρχικά το δημοσίευμα αναφέρεται στους Αρκάδες οι οποίοι δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παρά την εμπλοκή του Γιώργου Μποροβήλου και του Δημήτρη Μπάκου στο «Koriopoli». Πριν μερικά χρόνια αντίθετα, η Φενέρ είχε υποστεί τριετή αποκλεισμό απ' όλες τις διοργανώσεις.
Παράλληλα υπάρχει ξεχωριστή αναφορά για τον επιθεωρητή της επιτροπής ελέγχου και ηθικής της UEFA, Μιγκέλ Λίταρντ-Φερνάντεθ-Παλάσιος ο οποίος ενέκρινε την συμμετοχή του Αστέρα στην διοργάνωση, βάσει των στοιχείων που του έδωσε ο integrity officer της ΕΠΟ, Δημήτρης Δαβάκης.
Τέλος η «Milliyet» αναφέρεται και στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπου μεταξύ των κατηγορούμενων είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα