Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Ροναλντίνιο στον Ολυμπιακό, Ροναλντίνιο και στην ΑΕΚ, Ροναλντίνιο στην Τουρκία!

Σχεδόν κάθε χρόνο ακούμε πως ο Ροναλντίνιο έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό ελληνικής ομάδας. Πριν από 3 περίπου εβδομαδες άρχισαν οι φήμες πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσέγγισε τον Ροναλντίνιο για να έρθει στον Ολυμπιακό! Οι φήμες ασφαλώς και αποδείχθηκαν...φήμες.
Όμως τώρα φαίνεται πως υπάρχουν πιθανότητες ο Ραναλντίνιο να έρθει τελικά στην Ελλάδα αλλά για λογαριασμό της...ΑΕΚ! Στον Μελισσανίδη είπαν εδώ και αρκετές εβδομάδες για το ενδιαφέρον του Ροναλντίνιο να επιστρέψει στην Ευρώπη αφού θα έμενε ελεύθερος από την Κερετάρο (ομάδα από το Μεξικό). Για όσους δεν γνωρίζουν, ο «Τίγρης» ξέρει πολλά χρόνια το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, αλλά και τον αδερφό του «Ρόνι», τον Ρομπέρτο Ασίς, που είναι και ο μάνατζέρ του.
Εξηγήθηκε στον επιχειρηματία ότι ο Βραζιλιάνος σταρ δεν είναι αρνητικός να έρθει στην Ελλάδα. Άλλωστε το έχει δηλώσει πριν από λίγα χρόνια πως θα ήθελε στα τελειώματα της καριέρας του να παίξει στην χώρα μας ποδόσφαιρο καθώς του αρέσει η Αθήνα, ο λαός μα, αλλά και τα μπουζούκια!
Άλλες φήμες φέρνουν τον Ρόνι στην Αντάλιασπορ και στην Τουρκία πακέτο με τον Σάμουελ Ετό! Και αυτό είναι μάλλον το πιθανότερο σενάριο από τα τρία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα