Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Μέχρι και κάδο σκουπιδιών πεταξαν οι οργισμένοι οπαδοί της Καλλιθέας εναντίον του διαιτητή για το πέναλτι υπέρ του Πανσερραϊκού στο '92!

H φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση Καλλιθέα - Πανσερραϊκός τη Δευτέρα (19/10) στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου ήταν το αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις υπέρ των φιλοξενούμενων, από το οποίο διαμορφώθηκε και το τελικό 1-1.
Η απόφαση του διαιτητή Μακρυπόδη (Αχαΐας) να δει παράβαση στο πέσιμο του Φουρτάδο στην έξοδο του Κατσούλη εξόργισε τους ανθρώπους των «κυανόλευκων» και στο τέλος του αγώνα υπήρξε μεγάλη ένταση.
Οι οπαδοί της Καλλιθέας πετούσαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους -μέχρι και ένας κάδος σκουπιδιών εκτοξεύτηκε προς τον αγωνιστικό χώρο- και έτσι ο ρέφερι και οι βοηθοί του παρέμειναν «εγκλωβισμένοι» στο κέντρο του γηπέδου 25 λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα.
Τελικά αυτός που έδωσε τη λύση ήταν ο γενικός αρχηγός της ομάδας του «Ελ Πάσο» Λουκάς Καραδήμος, ο οποίος θέλοντας να προστατέψει το διαιτητή τον πήρε αγκαζέ και τον πέρασε στη φισούνα ώστε να μπορέσει να φτάσει στα αποδυτήρια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα