Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Υπέργραψε με Μπαρτσελόνα και σε 7 ώρες το συμβόλαιο διαλύθηκε!

Μόλις επτά ώρες και 13 λεπτά κράτησε η παρουσία του Σέρχι Γκουαρντιόλα (σ.σ. καμία σχέση με τον Πεπ) στην Μπαρτσελόνα, καθώς οι "μπλαουγκράνα" έλυσαν το συμβόλαιό του για υβριστικά μηνύματα κατά της Καταλονίας!

Συγκεκριμένα, η δεύτερη ομάδα της "Μπάρτσα" ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 24χρονο μέσο, που έμεινε ελεύθερος από την Αλκορκόν, όμως λίγες ώρες αργότερα αποκαλύφθηκαν κάποια μηνύματα στο Twitter, στα οποία έβριζε τόσο την Μπαρτσελόνα όσο και την Καταλονία.

Ετσι, μετά από λίγες ώρες, οι "μπλαουγκράνα" ανακοίνωσαν τον τερματισμό της συνεργασίας τους με τον Σέρχι Γκουαρντιόλα, καθώς στα συμβόλαια όλων των παικτών υπάρχει όρος ότι θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός όχι μόνο στην ομάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Καταλονία.

"Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έγραψα εγώ αυτά τα tweets. Ένας φίλος μου πήρε το κινητό και το έκανε, θέλοντας να μου κάνει πλάκα. Πρόκειται για παρεξήγηση.Δεν γνώριζα καν την ύπαρξη αυτών των αναρτήσεων.

Θέλω να ζητήσω συγνώμη από την Καταλονία και την Μπαρτσελόνα. Κατανοώ την απόφασή τους, κι εγώ θα έκανα το ίδιο", δήλωσε ο 24χρονος μέσος σε ισπανικό ραδιόφωνο για το θέμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα