Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Αποχώρησε ο πρόεδρος της 'Αντερλεχτ μετά το 1-0 από τον Ολυμπιακό διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία!

Παρόλο που η Άντερλεχτ πανηγύρισε την πρόκριση στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ καθώς επικράτησε του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-1 στην παράταση, ο πρόεδρος όμως των Βέλγων φαίνεται πως δεν ήταν δίπλα στην ομάδα μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Σύμφωνα με Μέσα του Βελγίου, ο Ρότζερ Βάντεν Στοκ αποχώρησε από το φαληρικό γήπεδο μετά το 1-0 των «ερυθρόλευκων» διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία του αγώνα.
Τα λόγια του:«Είμαι ικανοποιημένος με την αντίδραση των παικτών μου, αλλά εξοργισμένος με τη διαιτησία. Δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο σε αυτό το επίπεδο. Μετά το μαρκάρισμα στον Τζούρισιτς, που δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα, είπα ‘αρκετά’ και έφυγα από το γήπεδο. Ήθελα να στείλω στην UEFA ένα μήνυμα πως αυτό που έγινε ήταν ανεπίτρεπτο. Επέστρεψα στο ξενοδοχείο και προσπάθησα να παρακολουθήσω τον αγώνα μέσω internet, ενώ πολλοί φίλοι με ενημέρωναν μέσα e-mail και μηνυμάτων», τόνισε.

«Πέρα από το παιχνίδι, έγιναν και κάποια άλλα ανεπίτρεπτα πράγματα. Πριν φύγουμε για το γήπεδο, σταμάτησαν το πούλμαν μας στο ξενοδοχείο. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο γίνεται στην Ελλάδα και δεν είμαστε η πρώτη ομάδα που περνά κάτι τέτοιο. Για ποδόσφαιρο δεν μιλάμε;», πρόσθεσε, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα