Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Λάρισα:"Υπάρχουν 6 στημένα που η ΕΠΟ δεν δημοσιοποιεί!"

Την παρέμβαση των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων ζητά η ΑΕΛ, καταγγέλλοντας ότι έχει ενημερωθεί πως υπάρχουν άλλες 6 αναμετρήσεις που θεωρούνται ύποπτες για χειραγώγηση, αλλά δεν έχουν ακόμα δημοσιοποιηθεί.
Οι βυσσινί αναφέρουν πως η ΕΠΟ έχει στην κατοχή της τους φακέλους, οι οποίοι αφορούν και σε ομάδα που βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, αλλά δεν έχουν διαβιβαστεί στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε σήμερα ότι η εταιρία η οποία αμοίβεται από την ΕΠΟ για τον εντοπισμό στημένων αγώνων έχει αποστείλει στην ΕΠΟ φακέλους για πιθανολόγηση 6 στημένων αγώνων, οι οποίοι αφορούν σε μια ΠΑΕ από αυτές που ανταγωνίζονται την ΠΑΕ ΑΕΛ για την άνοδο στη Super League.
Εξαιτίας αυτού του γεγονότος ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας ζήτησε από τον Πρόεδρο της Football League κ. Καλογιάννη εξηγήσεις, γιατί αυτές οι υποθέσεις δεν έχουν δημοσιοποιηθεί και γιατί δεν έχουν διαβιβαστεί προς τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και προς τους αθλητικούς δικαστές και έλαβε την απάντηση ότι η Football League δεν μπορεί να παρέμβει σε αυτό το θέμα και ότι αρμόδια είναι η ΕΠΟ.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ για το θέμα αυτό θα ζητήσει την παρέμβαση των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα