Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Καρφιά για Μαρινάκη από υποψήφιο πρόεδρο της FIFA!

Δηλώσεις-μπηχτές για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε υποψήφιος για την προεδρία της FIFA, Ζερόμ Σαμπέιν που έκανε λόγω για ευνοϊκή μεταχείριση των «ερυθρολεύκων» από την UEFA.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Σαμπέιν εξαπέλυσε επίθεση στον συνυποψήφιο του Τζιάνι Ινφαντίνο, για τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε στη θητεία του στην UEFA. Μεταξύ άλλων ο Σαμπέιν μίλησε και για την ιδιαίτερη μεταχείριση που έχει ο Ολυμπιακός από την UEFA τονίζοντας ότι δεν γίνεται να συμμετέχει μια ομάδα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την ώρα που εκκρεμεί η υπόθεση του προέδρου της (τον οποίο ωστόσο δεν κατονόμασε) για συμμετοχή στην «εγκληματική οργάνωση».
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζερόμ Σαμπέιν
«Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός πήρε άδεια από την UEFA για να αγωνιστεί αυτή τη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, παρ' ό,τι ο πρόεδρος του συλλόγου εμπλέκεται σε σκάνδαλο «στημένων» που σχετίζεται με εγκληματική οργάνωση. Οι κανονισμοί της UEFA απαιτούν τα κλαμπ να μην εμπλέκονται σε υποθέσεις χειραγώγησης αγώνων. Οι φίλαθλοι στην Ελλάδα κάνουν λόγο για συνομωσία λόγω των οικογενειακών σχέσεων του αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα της UEFA με τον Ολυμπιακό»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα