Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Τί λέει ο πρόεδρος της Παναχαϊκής για την απόπειρα δωροδοκίας του Λαμπρόπουλου

Με δηλώσεις του στον Sportfm, oπρόεδρος της Παναχαϊκής, Παναγιώτης Τσιριμπής μίλησε για την απόπειρα χρηματισμού παίκτη της ομάδας του, αναφέροντας το πώς ξεκίνησε η ιστορία, για τις επόμενες κινήσεις που περιμένει από τη δικαιοσύνη και τη Football League, αλλά και για τις συζητήσεις που έχουν γίνει στα Δ.Σ. της Λίγκας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sport-fm.gr ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Παναγιώτης Τσιριμπής:
Κύριε Τσιριμπή, πώς ξεκίνησε αυτή η σοβαρή υπόθεση την οποία καταγγείλατε σήμερα;
«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Γιώργος Λαμπρόπουλος δέχθηκε αυτό το τηλεφώνημα από τον παράγοντα του Πανελευσινιακού και του ζήτησε το ραντεβού στο Λουτράκι για να συζητήσουν για την έκβαση της προσεχής αναμέτρησης. Το γεγονός έχει ήδη καταγγελθεί και τώρα περιμένουμε τη Δικαιοσύνη. Ό,τι πει η Δικαιοσύνη».
Ο παίκτης τι ακριβώς σας είπε;
«Με το που του ήρθε αυτή η πρόταση πήγε κατευθείαν στις Αρχές και σε εμάς. Κατόπιν θέλαμε να ξαναγίνει η συνάντηση ώστε να ο συγκεκριμένος να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω. Εγώ είχα πει πριν από 2-3 μήνες, ότι συνέβαιναν κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Είχα πει να αναλάβει ο Εισαγγελέας και πρώτα απ’ όλα από την ομάδα μου και τότε με περνούσαν για γραφικό, λες και δεν ξέρουμε τι γίνεται. Δεν μπορώ να το διανοηθώ όλο αυτό. Αυτά τα πράγματα είναι απίστευτα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα