Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

Πρόεδρος Πανελευσινιακού:"Κατάντια η διαιτησία"

Εκνευρισμένοι είναι στον Πανελευσινιακό για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΛ και ο Σπύρος Δημόπουλος ,ο πρόεδρος του Πανελευσινιακού μίλησε με σκληρά λόγια στην κάμερα του OTETV.
Οι δηλώσεις του:«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που βρέθηκαν αντιμέτωπες δύο ιστορικές ομάδες. Αυτό που έγινε, όμως, είναι κατάντια. Υπήρξε ένα ανεκδιήγητος διαιτητής που έκανε τα πάντα για να χαλάσει το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Υπήρξαν δύο πέναλτι που δεν μας δόθηκαν. Εμείς μπήκαμε στο γήπεδο για παίξουμε ποδόσφαιρο και ας χάσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν καλύτερη, προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τελικά δεν μας άφησαν να πάρουμε αυτό που μας αξίζει.
Μπήκα στον αγωνιστικό χώρο για να σταματήσω το Θανάση, να τον προφυλάξω, ώστε να μην έχουμε ακόμη περισσότερα προβλήματα. Αυτά που έγιναν σήμερα ήταν ντροπή για το ποδόσφαιρο, μίλησα με τον διαιτητή και του είπα “τι είναι αυτά που κάνεις; Θέλεις να ανέβεις και Σούπερ Λίγκα;».
Δεν γίνονται αυτά που σφύριξε σήμερα, μας έδωσε ανεξήγητες κίτρινες κάρτες και στην ΑΕΛ έδωσε μια με το ζόρι. Τι είναι αυτά; Μας έδινε τα κόρνερ μας άουτ, τα πλάγια ανάποδα. Από την πλευρά μου, πάντως, έπρεπε να τον προστατέψω και τον διαιτητή και για αυτό τον οδήγησα με ασφάλεια στα αποδυτήρια ώστε να μην έχει άλλο πρόβλημα η ομάδα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα