Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Παναχαϊκή:"Πού έκανε κρούση ο φαντομάς, στα εκδοτήρια ή στα ουρητήρια??"

Με μια σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης (11/2), η ΠΑΕ Παναχαϊκή διέψευσε κατηγορηματικά ότι δέχθηκε πρόταση από «πασίγνωστο επιχειρηματία» για την πώλησή της.
Απόσπασμα από την ανακοίνωση: «Παγκόσμια πρωτοτυπία! Συνέβη κι αυτό στην ομάδα μας από έναν "Παναχαϊκάρα" του γλυκού νερού και το γνωστό blog opadikagr. Μόνο που έδωσε το βήμα σ' έναν "πασίγνωστο (αλλά ανώνυμο...) Πατρινό επιχειρηματία". Σε έναν... φαντομά, το blog έδωσε χώρο 731 λέξεων και ανέξοδα ο "τύπος" έκανε κι αυτός το "κομμάτι" του στις πλάτες της ταλαίπωρης Παναχαϊκής. Σπαταλήσαμε τρεις ολόκληρες ώρες. Ανατρέξαμε στα fax και τα e-mails που έχουμε λάβει το τελευταίο τετράμηνο μήπως και παράπεσε, μήπως και μας διέφυγε κάποια επίσημη πρόταση για μεταβίβαση των μετοχών της Παναχαϊκής, έστω κι από έναν αόρατο επιχειρηματία. Μάταιη η προσπάθειά μας. Ουδεμία σοβαρή, επίσημη πρόταση δεχθήκαμε. Λέει ο... φαντομάς ότι έκανε κρούση στη διοίκησή μας μετά το ματς κυπέλλου Παναχαϊκής – Παναθηναϊκού. Που; Στα εκδοτήρια ή στα... ουρητήρια του Παμπελοποννησιακού Σταδίου;
Από "προτάσεις" καφενείου και στο πόδι έχουμε χορτάσει. Αλλά ταυτόχρονα, διαπιστώνουμε ότι οι "Παναχαϊκάρες" της λεζάντας συνεχίζουν απτόητοι να οραματίζονται την προεδρική καρέκλα της ιστορικής Παναχαϊκής έχουν, δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν.».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα