Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Νύκταρης:«Ο διαιτητής με την Κέρκυρα ήταν βαλτός από τον Καραμελίδη και την ΕΠΣ Τρικάλω!ν»

Στον Χανιά SportFM μίλησε ο Ηρακλής Νύκταρης  για τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης των Χανίων με την Κέρκυρα.
Ο χρηματοδότης των Κρητικών κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΚΕΔ Γιώργο Καραμελίδη και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Τρικάλων Θανάση Μπουτζιώλη, λέγοντας ότι ο διαιτητής Γρατσάνης ήταν «βαλτός», όπως και οι διαιτητές που σφυρίζουν τελευταία την ομάδα.
Επανέλαβε ότι ο ίδιος έχει αποχωρήσει από τον σύλλογο και παραμένει απλά ως χρηματοδότης Τόνισε ότι «η ομάδα δεν έχει δώσει δικαίωμα, τα τρεχούμενα είναι όλα κανονισμένα» και εξήγησε ότι ο ίδιος έδωσε «εντολή τα λεφτά να πάνε από το Ηράκλειο και η διαδικασία καθυστέρησε δύο λεπτά λόγω αλλαγής της ώρας».
Μάλιστα, σημείωσε ότι «όλα τα παιχνίδια πήγαν 16.00 και το δικό μας έμεινε 15.00».
Και συνέχισε σε αυστηρό τόνο, κάνοντας λόγο για «βαλτό» διαιτητή: «Η ομάδα δεν χρωστάει πουθενά, της χρωστάνε και η ΕΠΟ και η FootballLeague. Ήταν υποχρεωμένος ο διαιτητής, ο οποίος ήταν βαλτός από κάποιους για άλλους σκοπούς δεν ήθελαν να γίνει το παιχνίδι.
Τα Χανιά δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα».
Στη συνέχεια, μάλιστα, μίλησε με ονόματα: «Ο Καραμελίδης με τον ΕΠΣ Τρικάλων, δώσανε την εντολή, αυτός που ορίζει τελευταία τους διαιτητές και τους στέλνει κατευθυνόμενους στα Χανιά για να μην γίνει το παιχνίδι. Τους δίνουν 5.000 και 10.000 να παίζουν τα παιχνίδια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα