Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Παρουσίαση των επενδυτών στο Αίγιο...χωρίς κανέναν τους!

Εκπλήξεις επιφύλαξε η συνέντευξη Τύπου για τη νέα ιδιοκτησία του Παναιγιάλειου το βράδυ της Πέμπτης (28/7)… Και αυτό διότι ουδείς από τους καινούργιους παράγοντες που θα πάρουν το πλειοψηφικό πακέτο εμφανίστηκαν, παρά το γεγονός ότι ήταν προγραμματισμένη η παρουσίασή τους!
Έτσι, ο μόνος που εμφανίστηκε και παρουσιάστηκε από τον Αντώνη Ρέλλα ήταν ο Ηλίας Φυντάνης, που ανέλαβε επισήμως την τεχνική ηγεσία των «μελανόλευκων».
«Κλείνει μια εποχή δικιά μου στον Παναιγιάλειο. Για μένα ήταν απόλυτη επιτυχημένη αυτή η περίοδος των τελευταίων 4,5-5 χρόνων…
Βέβαια, σήμερα δεν είναι κοντά μας οι άνθρωποι που θα τρέξουν τη νέα τάξη πραγμάτων. Μπορείτε να ενημερωθείτε από το δικηγορικό γραφείο του Τσινάκου Κώστα, εντελώς διαδικαστικό το θέμα…», είπε ο Ρέλλας στους δημοσιογράφους δίνοντας εκείνη τη στιγμή και το κινητό τηλέφωνο του εν λόγω νομικού…
Ο Ρέλλας, βέβαια, αμέσως πρόσθεσε προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για να… σπάσει η παγωμάρα τα εξής: «Όποιος θέλει οτιδήποτε θα είναι στη διάθεσή σας για ενημέρωση. Αυτή ήταν και η συμφωνία που κάναμε για να μην υπάρχουν σκιές. Είναι εντελώς διαδικαστικά τα θέματα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα