Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Eρευνάται ύποπτο έμβασμα του Ολυμπιακού στη Λάρισα

Τη διερεύνηση εμβάσματος 75.000 ευρώ σε λογαριασμό της ΑΕΛ τον περασμένο Μάιο, που όπως αποκαλύφθηκε προερχόταν από τον Ολυμπιακό, ζητάει με επείγον έγγραφό της η αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών Βιργινία Σακελλαροπούλου. Η συγκεκριμένη κατάθεση την οποία αποκάλυψε η «Δίκη στον ΣΚΑΪ» έγινε στον τραπεζικό λογαριασμό της Λάρισας τον  Μάιο του 2016 κι όπως έγινε γνωστό μετά από παρέμβαση του Αλέξη Κούγια προερχόταν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, χωρίς ωστόσο να εμφανίζεται δηλωθείσα συναλλαγή.
Όπως αναφέρει το sdna.gr,  η υπόθεση μάλιστα βρίσκεται ήδη στα χέρια της ελληνικής Δικαιοσύνης, με την αντεισαγγελέα Εφετών Αθηνών Βιργινία Σακελλαροπούλου να ζητάει τη διερεύνηση του εμβάσματος.
Το έγγραφο της κυρίας Σακελλαροπούλου, η οποία είναι εισαγγελέας της έδρας του Koriopolis, απευθύνεται στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο, ο οποίος θα προχωρήσει στην ανάθεση της σχετικής έρευνας.
Στη συνέχεια της εκπομπής υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση από τον ισχυρό άνδρα της Λάρισας, Αλέξη Κούγια, ο οποίος ανέφερε ότι τα χρήματα αυτά αφορούσαν στις πωλήσεις των Κάργα και Ασίγκμπα από την Παναχαϊκή στον Ολυμπιακό, με τον ίδιο προσωπικά να κρατάει για αμφότερους το 50%. Και οι δύο παίκτες πωλήθηκαν αντί 250.000 ευρώ έκαστος, έστειλε μάλιστα κι εξώδικο για να λάβει τα χρήματα που δικαιούται μετά την αποχώρησή του από τους Πατρινούς, αλλά για την ώρα του έχουν καταβληθεί μόνο οι 75.000 ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα