Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016

ΠΑΟ: «Δεν σκοπεύουμε να συμμετέχουμε σε σημαδεμένο διαιτητικά πρωτάθλημα»

Κοινό μέτωπο με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχει χαράξει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος τοποθετήθηκε για όσα έγιναν την Πέμπτη (11/8) με τη ρήξη ανάμεσα σε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα.
Το «τριφύλλι» εξέδωσε ανακοίνωση και κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν γίνεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τα υφιστάμενα δεδομένα.
Αναλυτικά: «Οι σημερινές μεθοδεύσεις της υπό βαριά κατηγορία διοίκησης της ΕΠΟ που αποφάσισε να ορίσει τους διαιτητές του νέου πρωταθλήματος της Super League με τους όρους της, αγνοώντας παντελώς τα όσα είχαν συμφωνηθεί τον προηγούμενο καιρό και με τη διαμεσολάβηση της UEFA, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Δυστυχώς τα γνωστά παράκεντρα εξουσίας και οι εγκληματικές οργανώσεις που έχουν διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και κάθε έννοια ισονομίας, επιχειρούν και πάλι, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, να δημιουργήσουν εκείνες τις συνθήκες που θα μας οδηγήσουν και πάλι να αποτελέσουμε θεατές του ίδιου έργου.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τιμά τη στάση όσων σήμερα αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε αυτό το διασυρμό των θεσμών και το κουρέλιασμα των συμφωνιών που δυστυχώς είχε προβλέψει ότι θα συνέβαιναν.
Ο Παναθηναϊκός δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να συμμετάσχει σε ένα ακόμα σημαδεμένο διαιτητικά πρωτάθλημα το οποίο με τους σημερινούς όρους και συνθήκες δεν πρέπει να ξεκινήσει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα