Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Επίθεση Αβραντίνη σε Σφακιανάκη στο ΔΣ της Β' Εθνικής αλλά στήριξη από Αχαρναϊκό!

Στο συμβούλιο της Ένωσης Β’ Εθνικής την Τρίτη (20/9),επικυρώθηκε η αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος. Όμως δεν έλειψαν τα παρατράγουδα!
Στο Δ.Σ. ο πιο επιθετικός όλων προς τον Σφακιανάκη ήταν ο Γιάννης Αβραντίνης της Καλλιθέας. Έτσι αφού επανέλαβε την ανεδαφική άποψη ότι για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα πρέπει κάθε ομάδα να έχει μποναμά από χορηγικά προγράμματα 500.000 ευρώ και ότι η Β’ Εθνική πρέπει να μετατραπεί σε ερασιτεχνική κατηγορία (κάτι που απορρίφθηκε αμέσως από τον Τζανόπουλο εκ μέρους της ΕΠΟ), εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ στον πρόεδρο της διοργανώτριας…
«Δεν έχω κάτι μαζί σου προσωπικό, αλλά έχει αποτύχει ως πρόεδρος! Το παίζεις onemanshow. Κάνεις πράγματα μόνος σου χωρίς να ρωτάς κανέναν…», ήταν μερικές από τις πιο δυνατές ατάκες του εναντίον του Σφακιανάκη.
 Όμως ο Αχαρναϊκός δια στόματος Λεουτσάκου έπειτα απ’ όσα προηγήθηκαν βγήκε ανοιχτά υπέρ του Σφακιανάκη και έτσι απομόνωσε τα επιθετικά στοιχεία!«Λοιπόν είμαστε με τον πρόεδρο. Στηρίζω Σφακιανάκη με χίλια! Όλοι θέλουμε να βρεθούν πόροι», είπε ο εκπρόσωπος των Μενιδιατών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα