Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Στυλιάρια, σιδηροσωλήνες και "χτιστοί" στα γραφεία της ΕΠΟ!

Σε δήλωση με την οποία απαντά σε δημοσίευμα blog για την μη παρουσία του στη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ προέβη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Νίκος Βακάλης.

Στην δήλωσή του κάνει λόγο για παρουσία «χτιστών», για «στειλιάρια και σιδηροσωλήνες», ενώ αποποιείται τον χαρακτηρισμό του «εξυγιαντή» τον οποίο αποδίδει στα δύο πρόσωπα – σύμβολα της «παράταξης Γκιρτζίκη - Ελευθεριάδη», κ.κ. Μπουτζιώλη και Παλάσκα, τους οποίους αποκαλεί "θρυλικές μορφές".
Απόσπασμα της δήλωσης Βακάλη:
"Εξηγώ λοιπόν, ότι έφυγα για δύο λόγους. Ο ένας είναι νομικός ( υπομονή..) και ο άλλος είναι ότι αηδίασα. Προσωπικά, δεν είχα εκφράσει πουθενά και σε κανέναν την άποψη ότι έφυγα λόγω παρουσίας φουσκωτών. Όντως... δεν υπήρχαν φουσκωτοί! Υπήρχαν "χτιστοί". Έχω απαθανατίσει σχεδόν τους μισούς, για όποιον τολμήσει την διάψευση. Με κάποιους δε απ αυτούς πιάσαμε και την συζήτηση, όταν παρατηρήσαμε ότι κάποιος απ’ αυτούς έκρυψε επιμελώς ένα ξύλινο στειλιάρι (εγώ ο ίδιος το πέταξα μακρύτερα) , ενώ κάποιος άλλος έκρυψε δύο κομμάτια σιδηροσωλήνα.
Φυσικά και αποποιούμαστε  τον τίτλο των «εξυγιαντών» απ’ την στιγμή μάλιστα  πού δεν μπορούμε να τον διεκδικήσουμε, όταν στην πιάτσα κυκλοφορούν θρυλικές μορφές εξυγιαντών όπως π.χ  ο κ Μπουτζιώλης (με το ευρύχωρο πορτμπαγκάζ), ο Παλάσκας... κ.λ.π!"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα