Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

"Πεταλουδίτσα που δημιουργεί προβλήματα ο Κούγιας"

Επίθεση κατά του Αλέξη Κούγια εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Εθνικού Αχνας, Κίκης Φιλίππου, επειδή άφησε αιχμές τόσο κατά της ομάδας του όσο και του κυπριακού πρωταθλήματος για χειραγώγηση αγώνων.
"Υπάρχει η ομορφιά του ποδοσφαίρου, υπάρχει όμως, κι ένα άλλο ποδόσφαιρο, για αυτό έγινε αυτό που έγινε με τον Ντεγκρά. Ειδικά όταν μιλάμε για παίκτες που προέρχονται από ύποπτα πρωταθλήματα.
Μου τον έδωσε μια ομάδα που φημίζεται για την αξιοπιστία της. Εχω πάει σε ένα ματς Εθνικός Αχνας-Παρτιζάν Τιράνων,στο οποίο ήταν 40 οπαδοί στην εξέδρα και όλοι είχαν ένα λάπτοπ στα χέρια. Δεν το έχω ξαναδεί ποτέ ..", ήταν οι επίμαχες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, με την απάντηση του κ. Φιλίππου μέσω του κυπριακού ραδιοφωνικού σταθμού Astra FM να είναι η εξής:
"Ο συγκεκριμένος κύριος είναι μία πεταλουδίτσα και πόσα προβλήματα δημιούργησε σε όλες τις ομάδες που πήγε. Αντί να απολογηθεί, αφήνει αιχμές για άλλα σωματεία. Τις τρώει από την γυναίκα του και βγαίνει στην τηλεόραση και κλαίει και μετά χτυπά ποδοσφαιριστή.
Τότε είχαμε εκπλαγεί που τον είδαμε, ήταν φιλοξενούμενος του προέδρου της Παρτιζάνι και σηκώθηκε να πανηγυρίσει. Για να του επιτεθούν οι δικοί μας λέγοντάς τους «Έλληνας είσαι εσύ και είσαι με τους Αλβανούς;
Εμείς έχουμε βάλει ίντερνετ το 2008 στα γραφεία, όχι στην κερκίδα. Στα δημοσιογραφικά πριν από 3 χρόνια βάλαμε. Αυτός ο κύριος που λέει τόσα ψέματα, αυτή τη στιγμή λέει μεγάλο ψέμα. Το 2006 είχαν λάπτοπ στην Κύπρο ή ασχολούνταν με τα λάπτοπ".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα