Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Επίθεση σε Κύζα και βοηθούς από τον Ηρακλή για την ήττα στην Τούμπα

Εκνευρισμός υπάρχει στις τάξεις του Ηρακλή για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η ομάδα τους στην Τούμπα από τον Κύζα, καθώς οι «κυανόλευκοι» θεωρούν πως ο διαιτητής τους στέρησε τη δυνατότητα να πάρουν αποτέλεσμα.
Γι' αυτό τον λόγο αργά το βράδυ της Κυριακής (16/10) εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία κάνουν λόγο για σφαγιαστική διαιτησία.
Αναλυτικά: «Πολιτική της ΠΑΕ Ηρακλής είναι να ασχολείται μόνο με την ομάδα μας κι όχι με τους διαιτητές. Η σημερινή όμως «εγκληματική» διαιτησία του κ.Κύζα και των βοηθών του, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Από την έναρξη του πρωταθλήματος γινόμαστε μάρτυρες ενός «εγκλήματος» που συντελείται στις πλάτες της ομάδας μας. Σήμερα, στο γήπεδο της Τούμπας, το «έγκλημα» ολοκληρώθηκε από τον κ. Κύζα και πλέον δηλώνουμε ότι τόσο αυτός, όσο και οι βοηθοί του είναι ανεπιθύμητοι από την ΠΑΕ Ηρακλής και ζητούμε την εξαίρεσή τους από τους επόμενους αγώνες της ομάδας μας.
Η ΠΑΕ Ηρακλής δεν πτοείται από εντολοδόχους. Αν πιστεύουν κάποιοι ότι τέτοιες διαιτησίες θα μας κάνουν να τα παρατήσουμε, πλανώνται οικτρά. Ο Ηρακλής θα παλέψει μέχρι τέλους κόντρα σε όλους και σε όλα. Κόντρα σε διαιτησίες σαν τη σημερινή. Κόντρα σε διαιτησίες όπως αυτές με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο.
Όλως τυχαίως, η αυστηρότητα της βοηθού διαιτητή, καθώς και του «άρχοντα» του σημερινού αγώνα, εξαντλήθηκε σε βάρος της ομάδας μας. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία ανάλυσης των φάσεων. Αυτές εξάλλου τις είδε όλη η Ελλάδα. Αποκαλύφθηκε όμως για άλλη μία φορά, ποιοί είναι αυτοί που δυναμιτίζουν το κλίμα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και προκαλούν συνειδητά με τη συμπεριφορά τους.
Ως ΠΑΕ Ηρακλής διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για τη «σφαγιαστική» διαιτησία τόσο του κ.Κύζα και των βοηθών του, όσο και των διαιτητών των προηγούμενων αναμετρήσεων και δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια. Τέτοιες διαιτησίες, ειδικά σαν τη σημερινή, αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο…».
Από εκεί και πέρα, τα σχόλια για την εμφάνιση με την οποία αγωνίστηκε ο Ηρακλής έδιναν και έπαιρναν, καθώς αυτές τις φανέλες φορούσαν οι παίκτες στα φιλικά! Υπήρξε η φημολογία πως οι κανονικές εμφανίσεις δεν έφτασαν εγκαίρως στην Τούμπα, κάτι που διαψεύστηκε από την ΠΑΕ.
Αναλυτικά: «Προς ενημέρωση και αποκατάσταση της αλήθειας, η ομάδα μας πήγε σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας και με τις 4 εμφανίσεις της. Η μία εξ αυτών, η καινούρια «ριγέ», κόπηκε απ” τον διαιτητή διότι απαγορεύεται στους 2 αντιπάλους να φορούν παραπλήσιες εμφανίσεις. Η 2η εμφάνισή μας, η άσπρη που χρησιμοποιήθηκε σε όλα μέχρι στιγμής τα παιχνίδια, κόπηκε και πάλι απ” τον διαιτητή. Η 4η εμφάνισή μας έχει χρώμα πορτοκαλί, και λόγω της ιδιαιτερότητας του ντέρμπι, αποφασίστηκε να μην φορεθεί η συγκεκριμένη φανέλα σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Έτσι λοιπόν, επιλέχθηκε και φορέθηκε η μπλε στολή».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα